Crima organizata din Romania = afacere de lux pentru SRI

Scris de Simona Fica

Sambata, 25 Octombrie 2008, Timpul Adevarului

Intr-un sistem in care supravegherea populatiei este totala si absoluta (fiecare cuvant vorbit putand fi ascultat prin reteaua de sateliti MONSAT ai SRI, amplasat la UM 0975), este naiv sa credem ca unele cozi de topor din aceasta unitate militara a Servicului Roman de Informatii (fost Departament "F" al Securitatii) nu continua actiunile de teroare si terorizare a romanilor, activitati la care se pricep cel mai bine. Mai mult, crima organizata din Romania nu ar fi posibila, la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul SRI. Mai deunazi, un grup de ofiteri de contraspionaj – din aceia care nu si-au patat obrazul cu spaga politica si nici mainile cu sange la lovitura de stat din '89 – mi-au soptit un adevar CUTREMURATOR: existenta unor bande criminale care actioneaza in occident, bande antrenate si echipate de catre ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii, al caror scop este "producerea de fonduri pentru finantarea anumitor activitati ilegale in Romania". Majoritatea tineri, membrii bandelor criminalitatii organizate au fost recrutati prin tehnicile clasice (ajutor la nevoie, santaj, etc.), apoi antrenati in operatiuni de filaj, spargeri si furturi de valori.

Veniturile imense obtinute din activitatile criminale ale bandelor dinafara (vanzare de droguri, prostitutie, etc.), sunt folosite pentru finantarea ilicita a bandelor criminale din interiorul Romaniei, care, la randul lor, sunt echipate si antrenate - de catre agenti SRI - in tehnici de tortura, hartuire si ucideri, toate aplicate de la distanta, prin arme ultra sofisticate cu radiatii, atat microunde, cat si ionizante.

Acest sistem de represiune extra-legal este folosit impotriva dizidentilor politici, a cetatenilor incomozi din diferite motive (ziaristi, activisti, etc). Crimele sunt usor de negat deoarece nu exista urme fizice, fascicolul de radiatii nelasand in urma sa urme de pulbere, cartuse goale, sau pocnituri de arma. Serviciile secrete functioneaza astfel ca un sistem represiv de politie politica, la doar 19 ani de la ceea ce trebuia sa fie o adevarata revolutie. Bandele civile au fost organizate de catre ofiteri de la UM 0975, deoarece acestea le confera "sereistilor" o oarecare distantare de crimele comise, ei putand nega in mod plauzibil faptul ca se ocupa cu asa ceva. Dupa cum era de asteptat, criminalii civili, vazandu-se stapani pe asemenea tehnologie nemaivazuta si necunoscuta de catre publicul larg, au inceput sa o foloseasca si in scopuri strict personale, ca si vendetta impotriva celor care incomodeaza vreun membru, distrugerea unei familii pentru a acapara femeia atragatoare a altuia, sau pur si simplu, ruda in varsta care nu mai moare odata lasand mostenirea mult dorita.

Romanii trebuie sa se trezeasca si sa realizeze ca oricine, oricand si din orice motive, poate cadea victima acestor bande criminale, compuse din tineri psihopati, care fac din rautatea si sadismul lor, o virtute. Exploatata, la maxim, de cozile de topor din Serviciul Roman de Informatii! Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor. Treaba a dracului de murdara…

Simona FICA

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a946-Crima-organizata-din-Romania-=-afacere-de-lux-pentru-SRI.aspx