Din Lumea... lui Stanley Kramer (876)

* Cei familiari cu aceasta modesta rubrica isi amintesc de conotatiile mele, referitoare la o scrisoare a lui Albert Pike, fondatorul de mai tarziu al Klu-Klus Klanului, adresata la 15 August 1871 lui Giuseppe Mazzini. Scrisoarea facea referire la planul pentru cucerirea lumii in trei razboaie mondiale si calea pentru construirea unei noi ordini mondiale. (Novus Ordnum Seculorum).

Pentru a va reimprospata memoria, va reamintesc ca Albert scria ca primul razboi mondial va fi inscenat pentru a schimba forma de guvernamant din Rusia tarista, noul stat avand rolul de sperietoare a lumii !!! Al doilea razboi mondial va avea la baza manipularea divergentelor de opinie din cadrul societatii germane. Dupa terminarea razboiului, prin infrangerea Germaniei, se va extinde sfera de influenta rusesca in lume si vom asista la infiintarea Statului Israel. (14 Mai 1948). Imi permit a va recomanda mai multa atentie, referitor la predictia vizand cel de-al treilea razboi mondial si s-o coroborati cu situatia actuala din Fasia Gaza. Deci, al treilea razboi mondial se va naste din divergentele existente intre statul Israel si lumea araba, conflict care va cuprinde toata omenirea. Va fi o conflagratie care va duce la prabusire sociala prin brutalitate si bestialitate nemaivazuta !!! Asa cum v-am relatat, scrisoarea dateaza de 137 ani si a prevazut cu exactitate maxima primele doua coflagratii mondiale. Am sperat ca predictia referitoare la cea de-a treia conflagratie mondiala sa nu se materializeze. Actualul curs al evenimentelor dovedeste, cel putin pentru moment, c-am fost eronat.

In exclusivitate, pentru informarea d.voastra, va redau Protocoalele Inteleptilor Sionului, referitoare la "Functia razboiului" si la "Extinderea puterii". Deci: ….. "pentru a-i determina pe insetatii de putere sa faca abuz de ea, vom face ca aceste puteri sa intre in conflict. In toata Europa si prin relatiile ei si in celelalte continente trebuie sa cream framantari, dezbinari si dusmanii…….. Trebuie sa fim capabili sa intampinam cu razboi orice rezistenta a unui stat vecin. Daca totusi acesti vecini se razvratesc contra noastra, atunci trebuie sa ripostam printr-un razboi mondial……" ……. "In fata opiniei publice vom fi prietenii tuturor….. Ii vom sprijini pe toti: anarhisti, comunisti, fascisti…. si mai ales pe muncitori. Ei vor avea incredere in noi si vor deveni astfel unealta noastra…". Fara comentarii !!! Pana sa realizam in ce conglomerat de dezordine traim, va fac o referire la omul de stiinta elvetian, Jean Jaques Babel, care ne informeaza ca in ultimii 5600 ani omenirea a purtat cca. 14,500 de razboaie in care au murit trei miliarde si jumatate de oameni. Numai Divinitatea stie ce ne ofera viitorul. Oricum, perspectivele nu sunt sumbre: sunt foarte sumbre !!!

* In aceasta sumbra perspectiva, Presedintele Ales, Barack Hussein Obama, a tinut joi. 8 Dec. 2009, o conferinta la George Mason University, School of Economics (Universitatea George Mason, Facultatea de Economie). Auditoriul compus din "bostanii" si "peretii" amfiteatrului Universitatii au asistat la o noua lectie de economie, predata de o persoana fara pregatire economica. Chipurile, avem nevoie de o noua infuzie, nu de miliarde ci de trilioane de dolari, pentru a salva economia!!! Infuzia anterioara de sapte sute de miliarde n-a avut efectul scontat la nivelul americanului de rand ci numai la nivelul bancherilor si a CEO (Chief executive officer) care si-au rotunjit substantial veniturile, pe banii contribuabilului American, fara a da socoteala de banii primiti din taxele noastre. Stimati ignoranti; Cititi-l pe Aristotel, care spunea ca singurul stat stabil este acela in care oamenii sunt tratati egal de lege. (The only stable state is the one in which all men are equal before the law). Ultima gaselnita, care-i face sa se intoarca in mormant pe Adam Smith, David Ricardo, John Maynard Keynes, etc. este introducerea termenului de "Capitalism de Stat", ceea ce inseamna o socializare totala a mijloacelor de productie, mai pe romaneste, introducerea sistemului socialist si ulterior al sistemului comunist.

Asa cum am mentionat cu alte ocazii, cei care au creat sistemul comunist si l-au trecut momentan pe linia de garare, datorita nefunctionalitatii economice, doresc sa-l reinstaureze tocmai in tara care ofera posibilitatea functionalitatii economice. Cine ar putea fi aceasta tara, decat cea care are un Produs Social Brut de 14 trilioane anual? Va repet, America a mai cochetat cu introducerea sistemului comunist, in perioada Administratiei F.D. Roosevelt si a avut adepti nu numai la Casa Alba dar si in randul elitei intelectualitatii americane, in special in campusurile universitare.

Va las d.voastra placerea sa realizati directia spre care se indreapta omenirea. Din nou, doar spre stricta d.voastra informare, va redau un citat dintr-o cuvantare a lui Moses Mordecai Marx Levi (alias Karl Marx), tinuta la Berlin in 1867: ”Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more expensive credits, until their debt becomes unbearable. The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks, which will have to be nationalized, and State will have to take the road which will eventually lead to communism.” (Propietarii de capital vor stimula clasa muncitoare sa cumpere din ce in ce mai multe lucruri scumpe, case si tehnologie, impingand la multe credite scumpe, pana ce nu vor mai putea fi platite. Creditele neachitate vor duce la falimentarea bancilor, care vor trebui sa fie nationalizate, iar Statul va trebui sa adopte un drum care eventual va duce la comunism). Orice asemanare cu situatia actuala in care ne aflam, nu-i deloc intamplatoare, cum de-alfel nimic din ceea ce se intampla pe acest mapamond nu este rod al intamplarii !!! Totul decurge dupa un plan bine stabilit, conceput cu 236 ani in urma, intr-o strada din Frankfurt.

Era sa uit: Moses Mordecai Marx Levi si prietenul sau, industriasul Frederich Engels au fost membrii ai Iluminatilor bavarezi, cunoscuta ca "Loja celor drepti" (League of the Just) si aparuta din grupul revolutionar secret al Frantei, "Societatea celor patru anotimpuri." Si din nou, in exclusivitate pentru nostalgici, cuvintele lui David B. Funderburk, fost ambassador al USA in Romania, rostite la un meeting care a avut loc la Marriott Hotel, in Ontario; “Communism is not dead, it’s only changed its appearance.” (Comunismul nu a murit, si-a schimbat numai aparenta). Meetingul a avut loc sub auspiciile John Birch Society, o organizatie anticomunista care sustine ca cei mai influenti oameni din lume- presedinti, industriasi, jurnalisti- sunt componenti ai unei conspiratii care sa aduca lumea sub controlul unui singur guvern totalitar. Subscriu in totalitate.

A. C. Ton

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a778-Din-Lumea-lui-Stanley-Kramer-876.aspx