Primim de la cititori

 Domnule Luchian-Patton,

In primul rand vrem sa va multumim pentru sprijinul si suportul moral pe care ni le-ati acordat in demersurile noastre pentru recuperarea imobilului nostru din Romania.

Vrem sa va comunicam urmatoarele:

In urma hotararii CEDO din 22 Dec. 2004, ramasa definitiva la 6 Iunie 2005, in cauza Androne contra Romania, cererea nr.54062/00, publicata in Monitorul Oficial nr. 875/29.IX.2005 si pe site-ul ICCJ Bucuresti juristprudente CEDO si a unei hotarari definitive a Curtii de Apel Bucuresti din 2006 , pe 24 Ian. 2007 am reusit sa intram in posesia efectiva a casei noastre din Bucuresti Sector 1 .

Acum cateva zile am citit si raportul anual al Departamentului de Stat S.U.A. legat de respectarea drepturilor omului de Romania, care mi se pare a fi foarte corect in aprecierile exprimate si exemplele furnizate.

Uram succes tuturor romanilor din diaspora in demersurile lor de a intra in posesia proprietatilor pe care le-au pierdut in momentul cand au ales calea exilului.

Inca o data va multumim pentru ca sunteti alaturi de cei care in anumite momente din viata au nevoie de un sfat de a trece peste greutatile pe care trebuie sa le trecem.

Numai bine si sanatate,

Gina si Julian ANDRONE

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a659-Primim-de-la-cititori.aspx