Copilotul Razvan Petrescu a dat declaratii în calitate de martor


Copilotul Razvan Petrescu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a dat marti o declaratie in fata anchetatorilor.
 Acesta este singurul dintre cele cinci victime ale accidentului aviatic care nu fusese audiat din cauza numeroaselor interventii chirurgicale la care a fost supus.
"In continuare, au fost audiate victimele. Astazi, a fost audiata ultima dintre victime, respectiv copilotul, s-au luat declaratii de martor, pentru ca niciuna dintre persoane nu a optat sa participe in procesul penal in calitate de parte civila sau parte vatamata, nu au formulat pretentii civile. si acele persoane au dorit in calitate de martori, sa declare ce stiau cu referire la circumstantele in care a survenit accidentul. Este important acest fapt", a declarat marti procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar.
Acesta a mai spus ca, in total, au fost audiate 29 de persoane, printre care copilotul si cei patru medici supravietuitori ai accidentului.
Seful Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a reamintit ca niciuna dintre cele cinci victime nu a formulat pretentii civile si nu a dorit sa se constituie in parte civila sau parte vatamata, preferand sa dea declaratii doar in calitate de martor.
AGERPRES/(A-autor: Isabela Paulescu, editor: Diana Dumitru)
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a6366-Copilotul-Razvan-Petrescu-a-dat-declaratii-238-n-calitate-de-martor.aspx