PERSPECTIVA PROFETICA - 2002

 TEXT: 2 Cronici 6:6a ; 7:16 ; 33:7 - Ci Ierusalimul l-am ales, pentru ca in el sa locuiasca Numele Meu.. Acum, aleg si sfintesc casa aceasta, pentru ca Numele Meu sa locuiasca in ea pe vecie, si voi avea totdeauna ochii si inima Mea acolo... (Manase) a pus chipul cioplit al idolului pe care-l facuse, in Casa lui Dumnezeu, despre care Dumnezeu spusese lui David si fiului Sau Solomon: "In casa aceasta si in Ierusalim, pe care l-am ales din toate semintiile lui Israel Imi voi pune Numele pe vecie... (Zah. 8:1-3) - Cuvantul Domnului ostirilor a vorbit astfel: "Asa vorbeste Domnul ostirilor: "Am o mare ravna pentru Sion, si sunt stapanit de o ravna plina de manie pentru el." "Asa vorbeste Domnul: "Ma intorc iarasi in Sion, si vreau sa locuiesc in mijlocul Ierusalimului. Ierusalimul se va chema: "Cetatea cea credincioasa", si muntele Domnului ostirilor, se va chema: "Muntele cel Sfant".

(Continuare din numarul precedent)

Privind la Cuvantul profetic, Biblia vorbeste despre o armata din rasarit, care in vremurile din urma va numara 200 milioane de soldati si care va merge impotriva lui Israel. Este pentru prima data cand guvernul Chinei a recunoscut ca politica de a avea un copil la alegere de familie si de avortare fortata a celorlalte nasteri a dus la o imbalanta in populatia Chinei. Astfel, Guvernul Chinei admite o disproportie de baieti si fete actuala de la 70 milioane la 100 de milioane de baieti care nu vor avea un partener pentru casatorie. Ingrijorarea guvernului Chinei este o crestere fara prcedent a homosexualismului in aceasta populatie noua si in acest caz, disciplinarea ei se poate face incluzandu-i fortat in armata si in garzile patriotice ale rezervistilor. Fratilor, creste armata Rasaritului!

Pe plan moral, asistam la ceea ce spune cuvantul, adica la minciuna si inselatorie. Cum zice Duhul Sfant prin Ieremia 9:5: "Se trag pe sfoara unii pe altii si nu spun adevarul; isi deprind limba sa minta si se trudesc sa faca rau".

Adevarul este diluat, manipulat, garnisit si camuflat de doctorii deceptiei (The spin doctors). Lumea este pregatita sa creada marea minciuna a lui Antichrist. Vremea este aproape.

In concluzia mesajului meu de inceput de an, gasesc cuvintele Psalmului 2 cele mai potrivite profetii pentru lumea contemporana.

PSALMUL 2

"Pentru ce se intarata neamurile,

si pentru ce cugeta popoarele lucruri deserte?

Imparatii pamantului se rascoala,

si domnitorii se sfatuiesc impreuna

impotriva Domnului si impotriva

Unsului Sau zicand:

"Sa le rupem legaturile

si sa scapam de lanturile lor!"

Cel ce sade in ceruri rade,

Domnul Isi bate joc de ei.

Apoi, in mania Lui, le vorbeste,

si-i ingrozeste cu urgia Sa, zicand:

"Totus, Eu am uns pe Imparatul Meu,

pe Sion, muntele Meu cel sfant"

"Eu voi vesti hotararea Lui,"

zice Unsul -

"Domnul Mi-a zis: "Tu esti Fiul Meu!

Astazi Te-am nascut.

Cere-Mi, si-Ti voi da neamurile de mostenire,

si marginile pamantului in stapanire!

Tu le vei zdrobi cu un toiag de fier,

si le vei sfarama ca pe vasul unui olar".

Acum, dar, imparati, purtati-va cu intelepciune!

Luati invatatura, judecatorii pamantului!

Slujiti Domnului cu frica,

si bucurati-va tremurand.

Dati cinste Fiului, ca sa nu Se manie,

si sa nu pieriti pa calea voastra,

caci mania Lui este gata sa se aprinda!

Ferice de toti cati se incred in El!"

Imaginea profetica din acest Psalm este profunda. Astfel, natiunile pamantului se agita, iar liderii lor fac planuri diabolice. Urmariti doamnelor si domnilor ca intr-o zi, Natiunile Unite vor emite o rezolutie de negare a lui Israel si a dreptului lui la existenta. Atunci Domnul va rade din cer si va retrimite in Ierusalim, pe Muntele Sionului, pe Fiul Sau Isus Christos, pe care umanistii, comunistii, islamistii si corifeii Noului Val il neaga vehement. Da, Domnul Isus va veni ca solutie a lumii, ca Imparat in Israel si ca sot al Bisericii Sale glorioase. Deci, haidem si sa nu ne temem de nimeni si de nimic! Haidem sa dam cinste Fiului, si sa ramanem demni de iubirea Lui. Sa radem si noi impreuna cu El de nebunia lumii si sa ne rugam impreuna cu Duhul Lui Cel Sfant pentru mantuirea ei! Vremea este aproape! Acest adevar trebuie sa ne bucure si sa ne determine sa fim oameni cu o trarie sfanta si evlavioasa! Sa traim slujind cu bucurie, fiind sarea pamantului, lumina lumii si o mireasma de la viata spre viata.

Cu Domnul Gloriei, toate lucrurile sunt cu putinta.

Glorie Lui pentru eternitate!

Rev. Lazar Gog, Senior Pastor

Biserica "Emanuel", Anaheim, California

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a61-PERSPECTIVA-PROFETICA-2002.aspx