„Antreprenoriatul Cultural Românesc în Tara si în Diaspora”.


Joi, 24 octombrie 2013, va avea loc la Palatul Elisabeta, Sala Regilor, lansarea oficiala a colocviului Centrului pentru Acces la Expertiza Studentilor si Absolventilor Romani, intitulat „Antreprenoriatul Cultural Romanesc in Tara si in Diaspora”.
Proiectul organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate si finantat de Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, aflat la cea de-a doua editie, isi propune sa aduca la aceeasi masa tineri experti din domeniul culturii, atat din tara, cat si din strainatate, alaturi de personalitati culturale consacrate si reprezentanti din mediile public si privat din Romania. Scopul principal al reuniunilor este identificarea directiilor de dezvoltare si promovare a culturii si antreprenoriatului cultural din Romania, intr-o perspectiva ampla, respectiv 2013-2030.
La colocviu vor participa 15 antreprenori romani de succes si 30 de tineri romani, din tara si din strainatate, care doresc sa isi construiasca o cariera in acelasi domeniu. Participantii si-au propus sa realizeze o evaluare obiectiva a pietei culturale romanesti, sa identifice solutii realiste pentru gestionarea deficientelor identificate anterior si sa demareze proiecte de colaborare care sa produca rezultate concrete.
ac-afis

 

Serviciul comunicare si IT

Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni

Comunicare@dprp.gov.ro

Bulevardul Primaverii nr. 22

(0040) 021/233.96.87
(0040)   021/233.97.32
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a5859-Antreprenoriatul-Cultural-Rom226-nesc-238-n-Tara-si-238-n-Diaspora”.aspx