Ponta: Nu ma pregatesc de remaniere, tin la solidaritatea echipei guvernamentale


Premierul Victor Ponta a negat marti ca ar avea intentia sa remanieze cativa ministri din Cabinetul sau, precizand ca tine "foarte mult" la unitatea echipei.
Premierul, aflat in vizita la Washington, a respins astfel, la RTV, speculatiile din presa potrivit carora ar fi vizati pentru remaniere patru membri ai Cabinetului.
"Cred ca glumiti! N-a zis Liviu Dragnea ca trebuie sa-i remaniez pe cei patru. (...) Eu fac remanieri, nu le face nici Liviu Dragnea, nici nimeni altcineva. Nu stiu exact in ce context a spus-o, dar nu (ma pregatesc de remaniere - n.r.). Eu tin foarte mult la unitatea echipei, la solidaritatea echipei guvernamentale, daca sunt situatii speciale, cum a fost in cazul doamnei Pivniceru, care a plecat la Curtea Constitutionala, sau a domnului Vosganian, care a avut acea acuzatie, sigur, procedez imediat la inlocuire", a declarat Victor Ponta.
Explicatia vine dupa ce vicepremierul Liviu Dragnea a spus recent ca, daca ar fi in locul premierului Ponta, ar remania cativa ministri ai Cabinetului, fara a preciza daca sunt de la PNL sau PSD. AGERPRES/(A - autor: Victoria Vioara, editor: Antonia Nita)
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a5853-Ponta-Nu-ma-pregatesc-de-remaniere-tin-la-solidaritatea-echipei-guvernamentale.aspx