Donatie pentru romanii din Serbia

     In 24.08.2013, Asociatia ,, Romanii Independenti din Serbia”, cu sediul in Varset, a fost beneficiara unei donatii, constand intr-o multifunctionala profesionala.
Donatia, realizata prin intermediul  Asociatiei ,, Noul Iluminism Balcanic”, a fost efectuata de catre firma ,,PMA INVEST” din Cluj-Napoca. ,, Aceasta donatie este menita sa contribuie substantial la sprijinirea demersurilor publicistice ale asociatiei noastre, avand in vedere ca asociatia ,,Romanii Independenti din Serbia” editeaza si revista de cultura romaneasca ,, Glasul Cerbiciei”, drept pentru care multumim celor care au facut acest frumos gest pentru confratii lor din Serbia”, a spus dr. Dorinel Stan, presedintele Asociatiei,, Romanii Independenti din Serbia” .
,, Dorim ca aceasta donatie sa reprezinte un real sprijin pentru eforturile editoriale care se fac in folosul intregii comunitati romanesti din Serbia, precum si un veritabil exemplu in ceea ce inseamna intensificarea colaborarii dintre mediul asociativ din Romania si mediul asociativ romanesc din Serbia”, a declarat dr. Antoniu Martin, presedintele Asociatiei ,, Noul Iluminism Balcanic”.
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a5563-Donatie-pentru-romanii-din-Serbia.aspx