Fotbal: Andrei Vastag - Sunt mândru ca joc la Dinamo


Tanarul mijlocas Andrei Vastag (19 ani), fiul fostului mare pugilist Francisc Vastag, este nerabdator sa imbrace tricoul lui Dinamo intr-un meci oficial si se declara mandru ca joaca la o echipa cu traditie in fotbalul romanesc.
"Eu am mai trecut prin curtea lui Dinamo in anii trecuti. Obiectivele de atunci erau mult prea mari pentru mine si nu cred ca as fi reusit sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Acum ma simt pregatit si cred cu tarie in obiectivul nostru. Ma bucur ca am ajuns aici, in acest grup frumos. Suntem multi tineri si trebuie sa ne integram rapid cu ajutorul jucatorilor cu experienta", a declarat Vastag pentru site-ul oficial al alb-rosiilor.
Mijlocasul a explicat si motivele pentru care a acceptat oferta gruparii din soseaua stefan cel Mare: "Am ales sa vin la Dinamo pentru ca este un club mare si nu aveam cum sa refuz oferta pe care am primit-o. Imi doresc sa joc cat mai mult si sa-mi ajut echipa. Sper sa avem un sezon bun si sa reusim sa ne atingem obiectivul. Pentru mine ar fi un lucru extraordinar sa joc in cupele europene cu Dinamo. Totusi, anul acesta este greu sa castigam titlul, dar nu imposibil".
"Vreau sa le multumesc fanilor pentru mesajele de sustinere. Sunt mandru ca joc la Dinamo si abia astept sa debutez pentru prima echipa", a mai spus Andrei Vastag.AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mircea Lazaroniu)

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a5452-Fotbal-Andrei-Vastag-Sunt-m226-ndru-ca-joc-la-Dinamo.aspx