Minifotbal: Cupa se va juca la Piatra Neamt, iar campionatul la Hunedoara


Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania a decis ca anul acesta turneele finale pentru Cupa Romaniei si respectiv Campionatul National sa se desfasoare la Piatra Neamt si Hunedoara.
Ca urmare a cresterii numarului de jucatori de minifotbal la nivel national, peste 30.000 de practicanti, dar si al succesului echipei nationale pe plan european, anul acesta cinci orase si-au depus ofertele de gazduire a competitiilor.
Cupa Romaniei la Minifotbal, editia a IV-a, va fi organizata la Piatra Neamt in perioada 27-30 iunie, in timp ce Campionatul National de Minifotbal, editia a VII-a, va fi gazduit, la Hunedoara in perioada 4-7 iulie, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES.
''Ma bucura foarte mult faptul ca autoritatile locale din Piatra Neamt si Hunedoara sprijina dezvoltarea minifotbalului prin sustinerea organizarii acestor turnee finale in cele doua orase cu traditie in fotbalul romanesc si totodata, modele de administratie publica performanta. Autoritatile locale din Romania au aceasta oportunitate de a contribui la dezvoltarea sportului de masa, a minifotbalului, ca real fenomen social'', a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania, dar si al European Minifootball Federation, forul continental care reprezinta 24 de tari europene si un numar de aproape un milion de practicanti de minifotbal. AGERPRES

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a5034-Minifotbal-Cupa-se-va-juca-la-Piatra-Neamt-iar-campionatul-la-Hunedoara.aspx