Daniel Morar, ales membru în Consiliul Guvernatorilor Academiei Internationale Anticoruptie


Bucuresti, 4 dec /Agerpres/ - Daniel Morar, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei, a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor Academiei Internationale Anticoruptie, informeaza luni Ministerul Public.
In zilele de 29 si 30 noiembrie, s-a desfasurat la Viena Adunarea Generala a Statelor Parti la Academia Internationala Anticoruptie iar cu acest prilej Daniel Morar a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor Academiei.
Academia Internationala Anticoruptie este o organizatie internationala la care au aderat 58 de state si 3 organizatii internationale, avand ca scop furnizarea de pregatire practica si educatie in domeniul luptei anticoruptie, realizarea de cercetari stiintifice, acordarea de asistenta tehnica statelor si promovarea cooperarii internationale in acest domeniu.
Consiliul Guvernatorilor Academiei este compus din 11 membri, 9 alesi de Adunarea Generala iar doi numiti de ONU si de statul gazda. Potrivit regulilor de procedura, membrii Consiliului desfasoara o activitate pro bono, in nume personal si se intalnesc cel putin o data pe an pentru adoptarea strategiilor, a regulilor de functionare, numirea decanului si aprobarea exercitiului financiar al Academiei. AGERPRES
ID: 2896938; Data: 2012-12-04 17:45:

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a4583-Daniel-Morar-ales-membru-238-n-Consiliul-Guvernatorilor-Academiei-Internationale-Anticoruptie.aspx