Comunicat de presa
BIROUL DE PRESA al candidatului George C. Hristescu doreste sa semnaleze reprezentantilor mass-media un eveniment important cu posibil impact asupra rezultatelor alegerilor din 9 Decembrie in randul comunitatilor de romani din cele doua Americi, Australia si Noua Zeelanda. Va rugam ca, in masura posibilitatilor, sa publicati urmatorul material de presa:


DIASPORA:  Candidat PD-L, sub ancheta

PORTLAND OR:  Candidatul PD-L la functia de deputat Colegiul 3 Diaspora Mircea Lubanovici a intrat sub ancheta Biroului Electoral Central - B.E.C.  Motivul este, de aceasta data, folosirea imaginii/insemnelor Camerei Deputatilor / Parlamentului Romaniei in cadrul campaniei sale electorale pentru re-alegere.  

B.E.C. raspunde astfel plangerii avansate de revista „Romanian Echo” in urma cu cateva zile, in care se arata cum, fara nici o rusine, acest specimen la misiune in SUA se foloseste de insemne oficiale -adresa, birou deputat etc. pentru a obtine avantaje personale, de imagine, ca si candidat, fata de ceilalti oponenti politici ce lupta pentru a-i lua locul in Parlament. Atasat acestui comunicat, aveti in fragment materialul candidatului PD-L-ARD M.Lubanovici ce sta la baza plangerii oficiale.

Iata ce declara cu aceasta ocazie redactorul-sef al „Romanian Echo”, dl Valeriu Clar:  
„Este un pas inainte si speram ca judecatoarea desemnata sa ancheteze situatia, dna dr. P.Pantea sa dea dovada de inalt profesionalism si sa decida rapid penalizarea acestui cadavru politic ingrasat patru ani pe spinarea poporului roman fara a avea vreo activitate. Este nociv pentru democratie -care de fapt in Romania nu exista inca- sa incerci o dezvoltare de imagine folosindu-te de astfel de tactici banditesti. Vremea acestor ML-isti trebuie sa apuna, si sper ca lumina lor se va stinge la data de 9 Decembrie, cand o noua clasa politica se va naste. Schimbarea trebuie pornita si va incepe din afara tarii, iar primul pas este tocmai eliminarea acestor lipitori fara licenta de a <suge> natiunea romana”.


                                                   Coordonator campanie:
     A.Conciu
                Adrian Conciu
   Portland OR
13 Noiembrie 2012
    

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a4492-Comunicat-de-presa.aspx