ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA


Str. Cetatea Ciceiului nr. 23, sector 6, Bucuresti
Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro
office@alianta-familiilor.ro
 
 
12 noiembrie 2012
 
RUGAMINTE AFR SI PRO-VITA PRIVIND CAMPANIA ELECTORALA
Buna dimineata! In 4 saptamini votam un nou Parlament. Campania electorala deja a inceput si dorim sa va facem vocea si doleantele auzite in noul Parlament. Pentru asta insa avem nevoie urgenta de ajutorul fiercaruia dintre dtra.

 
 In primul rind: Va rugam sa ne informati pe cine recomandati sa fie alesi ori respinsi in colegiile, judetele, ori orasele in care locuiti si de ce. Singurul criteriu pentru recomandarea ori respingerea candidatului trebuie sa fie pozitiile candidatului privind valorile. Va rugam sa identificati fiecare candidat cu numele, pozitia pentru care candideaza (Camera Deputatilor ori Senat), numarul colegiului in care candideaza, partidul prin care candideaza, si justificarea recomandarii dtre.  

 
 In al doilea rind: Avem nevoie de voluntari in fiecare judet sa distribuie la candidati chestionarele AFR. AFR si Pro Vita (Bucuresti) deja au finalizat un chestionar de 16 intrebari pentru candidati, fiecare intrebare solicitind candidatului sa-si exprime pozitia asupra unor chestiuni concrete privind valorile, de exemplu: indeminzatii pentru familii cu copii multi. Este candidatul pro-viata ori pro-avort? Este candidatul pentru sau impotriva finantarii serviciilor de avort din fondurile publice? Este candidatul pentru sau impotriva unor masuri de restrictionare a difuzarii pornografiei in Romania? Este candidatul pentru sau impotriva protejarii familiei si a casatoriei crestine in Constitutia Romaniei? Sunt si alte intrebari importante pentru familie si valori. Pina in prezent am primit citeva raspunsuri la chestionarele noastre din partea unor candidati. (Redam aici, ca exemplu, raspunsurile tocmai primite din partea dlui Daniel Fenechiu care candideaza la Bucuresti: http://www.danielfenechiu.ro/candidatuladanielafenechiuaaraspundeaalianteiafamiliiloradinaromania.html

 
Rugam pe cei care doresc sa fie voluntari sa ne contacteze urgent la office"alianta-familiilor.ro. Alternativ, puteti suna pe dl Bogdan Mateciuc, Director Executiv AFR, la 075 783 125. Dl Mateciuc gireaza acest proiect. Informatiile care le primim vor fi folosite pentru intocmirea unor liste de candidati acceptabili ori inacceptabili din perspectiva valorilor.

 
Atentionare: Va rugam nu intirziati cu raspunsurile dtre. Trebuie sa finalizam listele recomandarilor si sa le distribuim in toata tara cit mai repede. Ne intrebati mereu pe cine recomandam sa fie alesi si pe cine nu. Dorim sa o facem si sa avem impact in aceste alegeri, dar nu o putem face singuri. Fiecare dintre dtra trebuie sa se implice. In iunie multi ne-ati scris dupa alegeri de ce nu am recomandat pe unii candidati pe care dtra i-ati considerat pro-valori. Motivul a fost ca ne-ati informat prea tirziu. Haideti de data asta sa o facem mai din timp si mai bine.

 
Rugaminte: Actiunea noastra nu este de loc politica nici partinica. Nu luam partea nici unui partid politic. Nadajduim, deci, sa putem purta un dialog cuviincios cu un ton crestin cu fiecare persoana de buna credinta.
 
 
VOLUNTARI PENTRU PROIECTUL onorabili.ro.
Niste cititori din Oradea au initiat si ei un proiect unic privind alegerile parlamentare pe care-l gasim foarte potrivit si il recomandam. Este vorba de proiectul onorabili.ro.
 
 

Apelul cetatenilor din Oradea este urmatorul:  

 Ma numesc Cosmin Cosma, locuiesc in Oradea. M-am gandit sa fac un site care sa ne arate cat se tin de cuvant politicienii romani. Sa fie ca un fel de baza de date cu politicieni, cu promisiunile lor si cu faptele lor. Pentru ca acest demers sa poata influenta in bine viata politica din Romania ar fi nevoie de implicarea cat mai multor cetateni de buna credinta. Pentru a gasi si alti ooameni dornici sa se implice in acest proiect am luat legatura cu un mai vechi prieten care mi-a recomandat sa iau legatura cu dvs.  Ne-am bucura daca dvs. sau alti oameni pe care ni-i recomandati dvs. s-ar implica in acest proiect. Pana acum sunt numai din Bihor, Iasi, poate Timisoara si Constanta. Ne-ar place sa fie macar cate o persoana sau doua din fiecare judet. Bineinteles cu cat mai multe cu atat mai bine. Implicarea la care ne gandim consta in notarea pe site a vorbelor/promisiunilor, voturilor in parlament  si faptelor politicienilor. Pentru a avea astfel un track-record clar al fiecaruia. Site-ul se numeste onorabili.ro Va rugam sa-l vizitati.  

 
 Contacte: Va rugam sa va implicati ca si voluntari si in acest proiect. Ne puteti contacta fie pe noi, la AFR la office"alianta-familiilor.ro, fie, poate chiar si mai bine, direct pe initiatori, dl Cosmin Cosma la cosmingcosma"gmail.com ori Tel. 0745 983 229. Va multumim

 
 Alianta Familiilor din Romania
www.alianta-familiilor.ro

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a4486-ALIANTA-FAMILIILOR-DIN-ROMANIA.aspx