Ghise manifesteaza la Palatul Cotroceni împotriva revenirii în functie a lui Basescu


Senatorul liberal Ioan Ghise manifesteaza marti la Palatul Cotroceni, plimbandu-se in jurul institutiei si purtand pancarte impotriva revenirii presedintelui Traian Basescu.
Ghise poarta pancarte pe care scrie "Poporul este suveran" si "Poporul a decis, Basescu e demis".
El a tinut sa sublinieze ca nu este un protest, ci ca impreuna cu un prieten a convenit ca in fiecare zi sa se plimbe in jurul Palatului Cotroceni.
"Este un gest simbolic. Noi ne plimbam la Gradina Botanica, in jurul Palatul Cotroceni, la ora 11,00, cat timp este vreme buna", a afirmat senatorul.
El a precizat ca atunci cand va fi activitate la Parlament, se va plimba in jurul Palatului Cotroceni la ora 18,00, timp de 15 minute.
Ghise a spus ca prin gestul sau doreste sa exprime simbolic faptul ca votul romanilor nu poate fi anulat de CCR.
Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat si luni, in plenul Parlamentului, ca CCR are competenta de jurisdictie constitutionala, si nu legala si nu poate sa anuleze voturile exprimate la referendum, depunand doua proiecte de hotarare privind referendumul. AGERPRES
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a4196-Ghise-manifesteaza-la-Palatul-Cotroceni-238-mpotriva-revenirii-238-n-functie-a-lui-Basescu.aspx