Premierul Victor Ponta reconfirma sustinerea perspectivei europene a R.Moldova


Bucuresti, 28 aug /Agerpres/ - Premierul roman Victor Ponta reconfirma sustinerea perspectivei europene a Republicii Moldova si angajamentul pentru realizarea proiectelor convenite anterior, intr-un mesaj de felicitare transmis omologului sau de la Chisinau, Vlad Filat, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.
'Reconfirm angajamentul Guvernului pentru realizarea proiectelor convenite in cadrul intalnirii noastre la Chisinau. De asemenea, voi sustine, in continuare, perspectiva europeana a Republicii Moldova si contati pe sprijinul ferm al Guvernului Romaniei in acest sens', se arata in mesajul difuzat de serviciului de presa al guvernului de la Chisinau.
Vlad Filat a primit un mesaj de felicitare si din partea premierului rus, Dmitri Medevdev, care si-a exprimat interesul in 'valorificarea deplina a relatiilor moldo-ruse intru beneficiul popoarelor noastre si consolidarea stabilitatii in regiune'.
Republica Moldova a marcat luni 21 de ani de la proclamarea independentei la 27 august
1991.AGERPRES
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a4193-Premierul-Victor-Ponta-reconfirma-sustinerea-perspectivei-europene-a-R-Moldova.aspx