JOS LABELE DE PE COPIII NOSTRI!

Noi avertizam, de ani de zile, prin jurnalele de tot felul in care publicam, asupra atacului de o violenta fara precedent, din aceste vremi, care ne apar ca apocaliptice (atac prin „organismele internationale", de fapt niste sucursale ale Marii Finante Mondiale si ale Francmasoneriei), asupra fibrei biologice si morale a umanitatii – atac care se transforma, urmand fidel documentele Francmasoneriei, inca din sec. al XVIII-lea (si nu sunt lipsite de interes, in acest sens, chiar acele atat de contestate Protocoale ale Inteleptilor Sionului... re-innoite, insa, in 1967, prin vadit-autenticele Protocoale de la Toronto!!!), intr-un homicid, atentat la insasi existenta biologica a omului pe Pamant. De fapt, se urmareste „rarirea" omenirii terestre, scaderea demografica drastica pe Terra, sub pretextul „scaderii potentialului alimentar al planetei"... si totul, pentru ca viitorii „stapani" absoluti ai Terrei VITELULUI DE AUR (care, acum, se impune multimilor naucite si panicate – sub chipul „CRIZEI"...!!!) sa obtina/detina un control desavarsit asupra „sclavilor" lor (mancurtizati)...!!!

Iata ce se anunta, joi 27 august 2009, chiar prin presa centrala si oficiala (titlul din Romania libera: ONU recomanda lectii de sex pentru copiii de 5 ani):

"Intr-un raport recent realizat cu sprijinul UNESCO, ONU recomanda introducerea in scoli a unor lectii de educatie sexuala mult mai explicite, copiii urmand sa invete la ore, printre altele, despre masturbare sau avort.

Programul de educatie sexuala va fi fragmentat pe grupe de varsta, 5 - 8, 9 - 12, 12 - 15, si 15 - 18 ani. Copiii mai mici vor invata cateva notiuni de baza din anatomie, iar cei din grupele urmatoare despre identitatea sexuala, violenta sexuala, urmand ca subiectele abordate sa fie din ce in ce mai complexe, informeaza Fox News.

Proiectul inregistreaza deja numerosi opozanti care nu inteleg de ce un copil de cativa ani trebuie sa stie ce este masturbarea, homofobia sau transfobia.

Realizatorii raportului sustin insa ca varsta la care tinerii isi incep viata sexuala a scazut foarte mult, crescand in schimb numarul avorturilor inregistrate in randul minorelor.

Acestea sunt principalele argumente care au condus la ideea studierii in scoli, incepand de la o varsta foarte frageda, a principalelor aspecte legate de viata sexuala, urmand sa se puna accentul pe protejare impotriva bolilor cu transmitere sexuala si contraceptie" (cf. ziare.com).

… Deci, copiii nostri, aflati la varsta cea fara de prihana, cand ar trebui sa li se citeasca povestile mirifice cu Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana, sa nu se purifice intru Fantana Tineretii Vesnice, ci sa urmareasca/"viziteze" siturile porno de pe Internet! – … caci cum altfel pot fi "cotate" lectiile despre masturbare si avort - tinute in fata unor naparstoci care abia daca-si baga in seama acel "ceva" din josul burtii (despre care parintii responsabili, de la tara ca si de la oras, parinti care mai stiu ce inseamna omenia si pudoarea, le zic ca este…"rusine"… - rusine, adica, sa-l arati/exhibezi…"ceva"-ul), si asta doar dupa ce mananca… pepeni verzi! - sau beau prea mult suc… Adica, binecuvantata nevinovatie a varstei de aur a omului ii amana, spre sfanta rememorare nostalgica a starii paradisiace, poftele josnic-instinctuale, violenta acuplatoare, despre care Sfantul Apostol Pavel spunea franc, in Epistola Intaia catre Corinteni: "Bine este pentru om sa nu se atinga de femeie", concedand, insa (dar cu atentionari, conforme cu doctrina hristica a iubirii intru Duh, mantuitoare - cat si cu restrictii fizice fundamentale si… uitate aproape complet de catre… "modernitate"!), pentru vulgul dominat de instinctualitate/desfranare: "Dar din cauza desfranarii, fiecare sa-si aiba femeia sa si fiecare femeie sa-si aiba barbatul sau. Barbatul sa-i dea femeii iubirea datorata, asemenea si femeia barbatului" (Sf. Ap. Pavel, Intaia Epistola catre Corinteni, 7/1,2).

…Nemernicilor lumii, voi, sucursale ale Satanei - JOS LABELE DE PE COPIII NOSTRI! Chiar daca sistemul actual de invatamant de stat pune piedici enorme aparitiei, cel putin in paralel (ca alternativa spiritualista la invatamantul de stat - laic, ateu, ucigas!) a unui invatamant confesional-religios, noi nu va permitem sa va infigeti ghearele, murdare de sange si noroi, in inimile si ochii pruncilor nostri, pe care Dumnezeu ni i-a dat spre a-i invata Calea Mantuirii, iar nu pe cea a pierzaniei!

Caci, oare, ce poate sa se intample cu un copil, in cel mai bun caz (daca nu se sminteste de tot, "din prima"!) - afland mult prea devreme despre Izvorul Caderii Omului – prin pacatul Protoparintilor Umanitatii Terestre, Adam-Eva?! Afland despre acuplare, o va experimenta, nenorocitilor! – cu "obiectul" cel mai apropiat: fie sora, fie frate… fie animal! Puneti mana pe orice carte de psihologie a copilului si veti vedea clar cat de puternica este pornirea de imitare/mimesis, la acesta varsta frageda! Deci, voi pregatiti umanitatea pentru blestematul incest, ba chiar si pentru zoofilie - pacate cumplite, generatoare ale degenerarii bio-fiziologice si aneantizatoare ale oricarei morale! Ce meritati, oare, altceva, pentru aceasta "performanta" intru RAU – decat sa ardeti in Focul cel Vesnic al Gheenei?!

…Iar invatand despre masturbare, respectiv avort, copiilor nostri li se "prepara" toate premizele pentru IMPOTENTA (la viitorii… "barbati"…) SI STERILITATE (la viitoarele…"femei")!!! Deci, premizele mortii locuitorilor cu constiinta si Duh, ai "planetei albastre", Terra!!! Decesul noosferei… - si re-trezirea brontozaurilor!!!

…Nu-i adevarat nimic din ce ziceti, sau nu este adevarat decat prin conditionari care va apartin tot voua: precum ca "varsta la care tinerii isi incep viata sexuala a scazut foarte mult, crescand in schimb numarul avorturilor inregistrate in randul minorelor".

Nu e cazul, diversionistilor de meserie, sa confundati datele biologice specifice ale unor populatii din/cu origine protoistorica-primara in zona ecuatoriala/subecuatoriala (africani si unii asiatici – la noi, populatia tiganeasca, despre care se stie, acum, ca provine din Punjab-ul indian…), cu datele biologice ale rasei albe, dar si ale unor locuitori ai nordului asiatic, ba chiar ai nordului african! Cat despre avorturi… of, cat ni-i de scarba de ipocrizia voastra murdara! Va faceti ca "nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va miroase", cata vreme TOCMAI VOI, sucursalele masonice, umblati cu labele voastre prin deciziile guvernamentale ale tuturor statelor Terrei, ba chiar prin Programele scolare, din toate tarile lumii (si cu toata impotrivirea oficiala si exasperata a Bisericii Crestine – Ortodoxe si Romano-Catolice, deopotriva! – nu si Protestante…), pentru a "emancipa" omenirea, catre pacatul oribil al pruncuciderii!!! Ba chiar ajungeti la santajul natiunilor si popoarelor lumii, amenintandu-le cu foc si para, daca nu dau legi pro-avort si pro-homosexualitate!!!

…Cat despre gogorita ca prin "introducerea in scoli a unor lectii de educatie sexuala mult mai explicite" se va ajunge la "protejare impotriva bolilor cu transmitere sexuala si contraceptie" – din nou, avem de-a face cu maxima ipocrizie si uluitoare minciuna. Cand ii veti "intarata" (bestial si absurd!) pe copii "sub burta", inca din vremea cand ei trebuiau sa stie despre autentica Alba-ca-Zapada (nu de cea promovata de perversul Walt Disney!), atunci fiti siguri ca ati deschis Cutia Pandorei Desfraului: iar urmarea desfraului va fi - cum altfel! - actul sexual DOAR CA PLACERE, FARA MINIMA RESPONSABILITATE!!! Deci, grija cea mai mare a celor instigati turbat, de voi, spre instinctualitate dezlantuita si… "competitiva", VA FI INSASI CONTRACEPTIA!!!

…Cat despre "bolilor cu transmitere sexuala"… Nu credeti ca, din nou, va comportati ca niste iude, stimabililor, "onorabililor"?! Nu era mai "cuser" daca nu transformati "lagarul" homosexualilor din Los Angeles, de prin 1981, in laborator experimental pentru SIDA?! La fel, daca nu-i transformati pe bietii africani din Africa (nu doar pe afro-americani!), in "cobai"?! Iata ce spune dr. Lansky, in LifeSiteNews.com: "(…)…rata imbolnavirilor de SIDA este de 50 de ori mai mare in randul barbatilor care intretin relatii sexuale cu barbati decat la restul populatiei, informeaza LifeSiteNews.com (…) Dupa Dr. Lansky, pentru anul 2007 s-ar fi inregistrat 692,2 cazuri noi de infectare cu HIV la 100.000 de barbati homosexuali, adica de 50 de ori mai mult decat pentru restul populatiei.

(…)Conform sursei citate, deja in 2008 CDC facuse publica o statistica ce releva ca circa 53% din cele 56.300 de cazuri noi de HIV/SIDA inregistrate (in SUA) in 2006 aparusera la barbati homosexuali, in special negri".

…Si terminati odata sa ne mai prostiti cu mega-escrocheria mondiala (transformata intr-o afacere incremenitor de profitabila!) a…"prezervativele mantuitoare"! O multime de medici care se respecta avertizeaza ca "virusul HIV este de 50 de ori mai mic decat oricere por al oricarui prezervativ"!!!

…Noi propunem o cu totul alta solutie: PASTRAREA PURITATII MORAL-FIZICE A OMULUI DE OMENIE! O logodna prelungita, intru curatie de trup si de Duh, pentru cunoastere reciproca (a fetei si baiatului, nubili CU ADEVARAT, nu cu acte masluite sau "fuserite", de catre unii medici necinstiti si iresponsabili!) – si o Casatorie Sfanta ("hierogamie"…), intru Sfanta Familie Crestina (Tata-Mama-Prunc!), dintre un FECIOR si o FECIOARA! Sa vedeti atunci ca SIDA va disparea de la sine… si ca panica diversionista (producatoare de trilioane de preservative… intru "slava" Marii Finante a smecherilor Lumii…), si ca realitate-reala!!! si biruinta Mantuitorului –Hristos va fi deplina (prin noi, intelegatorii de Rai-Curatie Desavarsita!) si aducatoare de luminata pace, pe pamant si in ceruri!

…Lasati-ne, mai bine, sa ni-i crestem si educam FARA SCOALA (…de stat), pe copiii nostri! Ciobanii si taranii analfabeti erau, pe vremuri, mai sanatosi, mai curat-creatori si cu infinit mai mult bun-simt si buna-voire, decat carturarii-farisei de azi… Daca ai nostri prunci n-or deveni genii "creatoare" de bombe nucleare "einstein"-iene, macar vor avea bun-simt si masura… CEI 7 ANI DE-ACASA! Aceasta noua iesire cinico-bestiala, la rampa, a "organismelor internationale", nu va face decat sa ne scoata din torpoare si amanare "zabavitoare", pentru a urgenta crearea alternativei invatamantului confesional ortodox (cel romano-catolic a inregistrat deja progrese semnificative!), si in Romania! Aflam ca, in cateva state din SUA, batalia pentru "viitorul vietii intru Hristos", al copiilor de varsta scolara, s-a sfarsit cu infrangerea statului ucigas de Duh, prin judecatori drepti si responsabili…!

…Inca o data: JOS LABELE DE PE COPIII NOSTRI! N-o sa-i "ieniceriti"/mancurtizati cum vreti voi! Cata vreme n-ati izbutit decat partial sa distrugeti "autoritatea parentala" (de fapt, sansa ca parintii sa-si ocroteasca, FIRESC, copiii…viitorul neamurilor!), nu veti izbuti, satanelor, nici sa pangariti, pana la fund si ireversibil, sufletul si viata celor care ne sunt urmasi! Nu veti izbuti sa aneantizati viata Terrei, dupa poftele si mofturile voastre hidoase - voi, creaturi ale beznei, cu miros de pucioasa!

Prof. dr. Adrian Botez

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a409-JOS-LABELE-DE-PE-COPIII-NOSTRI.aspx