Eveniment caritabil la ChicagoOrganizatia caritabila Sfanta Parascheva a luat fiinta in anul 2009 avand misiunea de a ajuta copiii orfani din Romania. Cu ajutorul lui Dumnezeu incercam sa facem tot ceea ce ne sta in putinta ca acesti copii sa duca o viata linistita, sa traiasca intr-un mediu propice pentru o dezvoltare in conditii normale, si nu in ultimul rand oferindu-le un fundament moral-religios atat de necesar.
V-ati gandit vreodata la copiii care au nevoie de o masa calda, de o casa in care sa creasca sau de o jucarie? Toate aceste mici binecuvantari le vor aduce un zambet pe buze, iar datoria noastra de crestini presupune sa facem si acest efort.
Daca doriti sa sprijiniti aceasta cauza, sunteti cu totii asteptati sa va alaturati organizatiei noastre si eforturilor de a strange fondurile necesare. Turneul de Tenis caritabil organizat in perioada 26-27 Mai 2012 (Memorial Week-end) va ofera prilejul de a va implica in demersurile noastre. Daca locuiti in zona metropolitana a orasului Chicago sunteti asteptati la eveniment. Toti ceilalti, oriunde v-ati afla puteti face donatii prin intermediul website-ului: www.spcharity.org  
Toate veniturile incasate in urma acestui eveniment vor fi directionate catre copiii ajutati de organizatia caritabila Sf. Parascheva.
Ajutati-ne sa ajutam pe cei fara sansa !
Turneu de tennis:

Data:     Memorial Day weekend

     sambata 26 mai: 9.00 am – 5.oo pm
             duminica 27 mai: 2.00 pm – 5.00 pm

Unde?  Maine Township High School 1131 S Dee Rd, Park Ridge, IL (Dee & Devon)

Taxa participare: 30$/ jucator

Data limita de inscriere: Joi, 24 mai

Pentru sponsorizari va rugam sa ne contactati la adresa de email:
laurentiu"spcharity.org sau la telefon 773 698 2561 (Laurentiu Nicolae)

Pentru informatii suplimentare despre turneu si donatii on-line va rugam accesati www.spcharity.org/tenis.

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a3831-Eveniment-caritabil-la-Chicago.aspx