"CIPUL" APOCALIPTIC SI SALVAREA PRIN URMAREA LUI HRISTOS

Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

 

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.

Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Apoc. 13:16-18)

“Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna sufletelor voastre.” (Matei 11:28-29).

 

(Continuare din numarul precedent)

Nu te surprinde Adevarul Biblic?Iata, de ce nu introduc Cipul intr-un card, cum sunt cele pentru bani? Pentru ca au descoperit ca, daca Cipul ar fi incorporat intr-un Card, ar avea probleme serioase: deoarece ar putea fi scos numarul de pe Card, iar informatia, schimbata si falsificata. Valorile banesti ar putea fi pierdute sau furate. In afara de asta, un Card expira in doi sau trei ani. Iar banii lichizi sunt grei la manipulare...

Exista o singura solutie pentru aceasta problema, cea oferita de MOTOROLA si MONDEX: implantarea "Bio-cip"-ului in mana dreapta sau in cap, pe frunte sub piele (cf. Apoc. 13:16), de unde nu poate fi scos. Daca cineva ar vrea sa-l scoata in mod chirurgical, micuta capsula va exploda si individul va fi contaminat de litiul si chimicalele din microbaterie, iar Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) va detecta extractia si va alerta autoritatile, iar persoana de la care se va scoate Cipul va muri, si persoana care va face operatia chirurgicala sa scoata Cipul va muri la fel!!! Mai departe, omule, gandeste-te, ca ai putea fi accidentat usor, chair la mana cu Cipul, si ai putea muri imediat!!!. Omule, nu uita, ca MONDEX inseamna "Bani pe mana ta" ("Money on your hand"). MON = MONetary. DEX = DEXter = Mana (partea) dreapta. Altceva, nu uita, ca o revolta a oamenilor va putea fi controlata si oamenii terminati de la centrala"Bio-cip"-ului!

Stimate cititorule, salveaza-te pe tine si pe altii, crezand Scripturile prin care ne atentioneaza Dumnezeu, zicand: "Si al treilea inger a venit strigand cu glas puternic: Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, Va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, in potirul maniei Sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului (Hristos Iisus). Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua si nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei."(Apocalipsa 14: 9-11). "Inchinarea fiarei", adica antihristului, inseamna a primi omul lamurirea de implantare a Cipului sub piele pe mana sa cea dreapta, sau sub piele pe frunte, sau in orice parte a corpului, daca le-ar trece prin cap sa faca implantarea.

Stimatii mei cititori, acum ati fost informati, iar daca mai aveti indoieli, mergeti la www.google.com. Cauta "VERICHIP" si citeste cateva din linkuri. Cerceteaza si la "MONDEX SMARTCARD". Varianta in limba romana de: AlterMedia, cealalta fata a realitatii http://ro.altermedia.info http://www.altermedia.ro – Trei tipuri de crize mondiale obliga natiunile la unitate: dezastrele ecologice, terorismul international si recesiunea economica. Se pare ca noua ordine mondiala este determinata tocmai de schimbari climaterice dramatice, atacuri teroriste si falimente ale celor mai mari concerne industriale. Urmeaza, asadar, o noua lume prin globalizare cu o singura moneda baneasca! Totul pentru controlul individului. Aceasta vrea sa realizeze omul necredintei. Deasupra tuturor se ridica bilionarii si trilionarii ai lumii care vor sa realizeze globalizarea cu scopurile de control etc.

Proteste impotriva Codului numeric cu numarul 666.

Iata, cateva linii din Circulara Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Elene Nr. 2626 inca din 7 aprilie 1997.

"Catre cinstitul popor grec: Acordul Schengen si legea pentru Protejarea individului la prelucrarea datelor cu caracter personal. Iubitii nostri fii intru Domnul, har voua de la Domnul Dumnezeu Atottiitorul.

Sfantul Sinod al Bisericii Greciei, motivat de cele cate s-au scris, s-au auzit si s-au petrecut de curand din pricina ingrijorarii cauzate de Acordul Schengen si de votarea legii pentru Protejarea individului la prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru aceasta, Sfantul Sinod se adreseaza Guvernului si lumii politice a tarii noastre si considera potrivit:

a. A nu fi acceptat drept cod numeric al sistemelor electronice de stat pentru protectia persoanei numarul 666. A se face respectate si a se aplica la acest punct repetatele asigurari oficiale ale factorilor de conducere din diferite perioade de guvernare.

b. Sa se faca o interventie la conducerea tarilor membre ale Uniunii Europene in care, chiar daca unele state s-au declarat „laice", exista insasi tari crestine, cu politica crestina, si sa se ceara oficial inlocuirea numarului 666 in sistemul electronic central al Uniunii Europene cu oricare alt cod numeric. Cu un atat de mare progres al electronicii, oare nu e posibil sa inlocuiesti un cod numeric ?

c. Sub nici un motiv sa NU se aplice drept cod numeric numarul 666 in noul sistem de identitate al tarii noastre, iar apartenenta religioasa sa fie specificata obligatoriu intre elementele inscrise pe noul tip de buletin.

Semneaza, Presedintele Sfantului Sinod, Arhiepiscopul Greciei, SERAFIM, urmat de semnaturile celorlalti membri ai Sfantului Sinod.

Aceasta circulara 2626/7 aprilie 1997, a fost citita in toate bisericile Greciei, in Duminica Ortodoxiei din anul 1997, iar mai apoi a fost publicata in oficiosul Sfantului Sinod, Pros ton lao (Catre popor), nr. 21 din aprilie 1997". Sursa http://www.sfaturiortodoxe.ro/buletine/circularasinod.htm

Aceasta atitudine a Sfantului Sinod, al Bisericii Grecesti, inca din anul 1997, impotriva Codului numeric cu "numarul 666" pe Actele de indentitate ale poporului grec, imi aminteste de hotararea si de graba primului ministru Adrian Nastase, impreuna cu aderentii lui din Guvernul Roman, din vremea lui, de a introduce pe Buletinele de Identitate ale cetatenilor Romani, Codul numeric cu numarul "666", lucru care l-am mentionat la vreme intr-un Articol, spre prevenirea vorbitorilor de limba romana.

Vizavi de Circulara Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Grecesti, iata Comunicatul de presa al BOR, care zice: "COMUNICAT DE PRESA, Sfantul Sinod solicita alternativa la pasapoartele biometrice "

In sedinta de lucru din ziua de miercuri, 25 februarie 2009, Sfantul Sinod a adoptat, in unanimitate, hotararea nr. 638/2009 in legatura cu problema noilor pasapoarte electronice care includ date biometrice:

"1. Ia act de scrisoarea nr. 638 din 28 ianuarie 2009 a Preafericitului Parinte Patriarh Daniel adresata Ministerului Administratiei si Internelor prin care se solicita o serie de precizari in legatura cu noile pasapoarte electronice care includ date biometrice. (vezi anexa 1).

De asemenea, ia act de lamuririle aduse prin adresa nr.3622071 din 5 februarie 2009 a Ministerului Administratiei si Internelor – Directia Generala de Pasapoarte (vezi anexa 2) din care rezulta doua asigurari importante:

a. A avea un pasaport este un drept si nu o obligatie, pasaportul fiind un document eliberat la cerere pentru cei ce doresc sa calatoreasca in afara spatiului Uniunii Europene. Astfel, se deduce ca cei care invoca obiectii de constiinta sau motive religioase au libertatea sa nu solicite acest nou tip de pasaport;

b. Fiecare cetatean are dreptul de a cunoaste in mod direct continutul datelor personale incluse in noul pasaport electronic care include date biometrice.

va urma

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a337-CIPUL-APOCALIPTIC-SI-SALVAREA-PRIN-URMAREA-LUI-HRISTOS.aspx