PRIMIM DE LA CITITORICatre distinsa redactie a publicatiei “CLIPA”

Citesc saptamanal revista Dumneavoastra, revista ce mi-a fost cunoscuta prin intermediul Distinsului Dumneavoastra si al nostru bun Roman, Dl. Nicu POPA, cel care nu precupeteste nimic intru eforturile domniei sale si ale Dumneavoastra, pentru Basarabia, pentru refacerea cimitirelor eroilor romani din Basarabia, pentru tot ce-i Romanesc, pentru valorile Basarabiei si nu numai.
 Dumnezeu sa Va binecuvinteze faptele si eforturile ce le faceti !
Odata cu aceste randuri, VA ROG, primiti un articol si poze facute in data de 15 iunie 2011 la Cernauti, la Omagierea Poetului Nepereche Mihai Eminescu.
 Ar primi o mangaiere daca ati putea publicia in REVISTA "CLIPA”, aceste poze si cele scrise de poetul, epigramistul, editorul, ziaristul Vasile Bacu, ar fi o mangaiere pentru acei copilasi cu manutele lor gingase depunand flori la EMINESCU, ar fi o mangaiere pentru toti copiii, profesori, pentru toti romanii din Bucovina instrainata, Bucovina furata de catre Hitler si Stalin de la trupul Tarii si o dovada ca noi, noi toti Romanii, indiferent unde ne aflam, nu-i uitam si suntem alaturi de ei, ca suntem uniti in gand si fapta, intru REINTREGIREA TARII.


Doamne ajuta !
Cu deosebit respect si recunostinta pentru tot ce faceti !
Constantin Chirila
Iasi,
Romania


Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a2654-PRIMIM-DE-LA-CITITORI.aspx