COMUNICAT - Incendiu la Biserica Sfanta Maria din Atlanta


1607 23rd Street NW
Washington DC 20008
Phone: (202) 332-2392 ext. 106
Fax: (202) 232-4748
jcismaru@roembus.org
www.washington.mae.ro

            

Comunicatul Prea Cucernicului Parinte Nicolae, de la Biserica Sf. Maria, Dacula, statul Georgia

"Graiurile mele asculta-le, Doamne! Intelege strigarea mea!

Ia aminte la glasul rugaciunii mele, Imparatul meu si Dumnezeul meu, caci catre Tine, ma voi ruga, Doamne!
Dimineata vei auzi glasul meu; dimineata voi sta inaintea Ta si ma vei vedea.”
Acestea sunt cuvintele care strabat gandul si buzele noastre in vreme de durere si necaz. Din motive necunoscute inca Joi, 5 mai 2011 la ora 8:00 dimineata a fost anuntat un incendiu la Biserica noastra. Pompierii au venit in numar mare si au stins repede focul dar pierderile sunt insemnate si vom avea nevoie de timp si mult sprijin ca sa refacem tot ce a fost distrus de flacari si de fum. Structura Bisericii nu a fost afectata dar din cauza caldurii foarte mari si a fumului multe trebuie inlocuite.
Sfintirea Bisericii care a fost programata pe 28 Mai a fost anulata si ne vom apuca sa evaluam toate pierderile si sa reconstruim ce este de reconstruit.
Fiti alaturi de noi in aceste momente de durere si zdrobire sufleteasca. Biserica sufleteasca pe care am construit-o de la suflet la suflet nu poate fi arsa nici daramata asa usor de aceea in unitatea noastra si puterea de a fi impreuna in aceste clipe de necaz sta toata puterea de refacere a locasului nostru de cult.
Duminica, 8 Mai vom savarsi Sfanta Liturghie in aer liber pe scena construita in curtea Bisericii. Ne vom ruga pentru ca Dumnezeu sa se milostiveasca spre noi sa ne intareasca si sa ne invete cum sa fim smeriti si ascultatori in momente de necaz.
Semnele si puterea lui Dumnezeu s-au aratat prin faptul ca icoanele de pe iconostasul nou si toate icoanele de pe pereti nu au fost distruse, Crucea din Sf. Altar ca si Sfanta Masa desi au stat in mijlocul focului nu au ars si le vom folosi in continuare, toate acestea vor fi marturie in timp a acestei suferinte sufletesti care ne-a cuprins pe toti.
Hristos a Inviat!

Pr. Nicolae Clempus
404 518 1042
clempus@yahoo.com
Biserica Sfanta Maria
2875 Winder Hwy
Dacula GA 30019

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a2535-COMUNICAT-Incendiu-la-Biserica-Sfanta-Maria-din-Atlanta.aspx