Mesajul Ambasadorului României în Statele Unite ale Americii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

Washington, 22 decembrie 2016

Dragi compatrioti,

Imi face o deosebita placere sa va adresez cele mai frumoase urari cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun si a noului an. Gandul meu se indreapta catre toti romanii de pretutindeni, in mod special catre cei care s-au sacrificat pentru binele semenilor, precum si spre cei care, in aceste zile, au nevoie de solidaritatea si afectiunea noastra.
Cum fiecare sfarsit de an reprezinta si un moment de bilant, doresc sa remarc sprijinul constant al comunitatii romanesti din SUA, pe tot parcursul anului 2016 pentru actiunile derulate in sprijinul Romaniei, precum si continua preocupare a cetatenilor de origine romana pentru promovarea valorilor si traditiilor romanesti in spatiul american. Datorita contactelor diplomatice si politice, dar si unei eficiente interactiuni umane, relatia dintre Romania si SUA nu a fost niciodata mai puternica decat acum. In lumina discutiilor pe care le-am avut cu membri ai Congresului si reprezentanti ai viitoarei administratii, am increderea ca relatiile romano-americane vor urma acelasi curs pozitiv si chiar se vor intensifica, sens in care contributia dumneavoastra este foarte apreciata.  
Intr-o perioada care ne pune la incercare simtul responsabilitatii fata de semeni, doresc ca aceasta sarbatoare sa prilejuiasca romanilor, din tara si din strainatate, reafirmarea sensului profund al solidaritatii, puterea de a se implica activ in viata comunitatii, consolidarea intelegerii reciproce si  indeplinirea sperantelor de bine, de care cu totii avem atata nevoie.
Va doresc tuturor, din toata inima, Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurie si implinire, alaturi de familiile dumneavoastra!

Cu drag,
Ambasador George Maior

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a19795-Mesajul-Ambasadorului-Rom226-niei-238-n-Statele-Unite-ale-Americii-cu-ocazia-Sarbatorilor-de-Iarna.aspx