FOTBAL ROMANESC: De la DAUM la...down !

          Nu am dorit sa facem un joc de cuvinte...dar la rezultatele nationalei de fotbal se pare ca nu avem alta alegere pentru a ilustra...” drumul ascendent” spre World Cup.
Un comentator respectat, Ovidiu Ionitoaia, spunea ca – dupa meciul cu Polonia - antrenprul Daum nu a inteles ca el ar trebui sa explice daca a cautat sa insulfle jucatorilor cateva idei de joc...o tactica...o strategie etc. etc. etc. Nu el sa fie cel care CONSTATA ca nationala a fost impiedicata sa isi faca jocul, ca nu si-a putut pune in valoare potentialul combinativ etc. etc. etc. Cineva tragea o consluzie, dupa rezultatul din amicalul cu Rusia, ca nationala Romaniei “incheie anul fotbalistic in genunchi”.
Nu stiu ce clauze din contract il tin pe antrenorul DAUM legat de nationala Romaniei, dar cred ca ar trebui cautat un antrenor care sa aiba un nume “ ascensional” , precum UP sau OVER...Altfel nu ne va ramane sa constatam – dupa viitoarele infrangeri – ca intre numele antrenorului DAUM si prabusirea nationalei Romaniei (DOWN) exista o legatura simbolica. Si macar daca am fi ...mai putin superstitiosi
si mai...combativi pe terenul de fotbal.
                                                                          
                                                                                 Ioan Iacob

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a19633-FOTBAL-ROMANESC-De-la-DAUM-la-down.aspx