FESTIVALUL - CONCURS DE POEZIE SI ESEU PENTRU ELEVI „SERAFIM DUICU”, EDITIA A XVI-A

Nicolae BACIUT

In vederea descoperirii si promovarii valorilor literare si pentru omagierea carturarului si scriitorului Serafim Duicu, Directia Judeteana pentru Cultura Mures, in parteneriat cu, Gimnaziul de Stat „Serafim Duicu”, Fundatia Culturala „Scoala Ardeleana”, cotidianul „Cuvantul liber”, alte institutii si ONG-uri muresene organizeaza cea de a XVI-a editie a Festivalului-Concurs de Poezie si Eseu pentru Elevi si Studenti „Serafim Duicu”.

La concurs pot participa elevi din judetul Mures, cu 5 – 10 poeme, si un eseu de maximum 10 file, pe teme literare la libera alegere.

Corespondenta va fi trimisa pe adresa Directiei Judetene pentru Cultura Mures, str. Marasti nr. 8 A, cod 540238, sau pe email – nicolaebaciut@yahoo.com, pana la data de 10 octombrie 2016, data postei, cu mentiunea „pentru concurs”.

Un juriu alcatuit din personalitati ale vietii literare muresene va acorda premii pentru fiecare sectiune I. poeme in manuscris, II. eseu. Festivitatile vor avea loc in data de 19 octombrie a.c.

Informatii suplimentare in legatura cu manifestarile prilejuite de Festivalul-Concurs de Poezie si Eseu pentru Elevi si Studenti „Serafim Duicu” se pot obtine de la tel. 0744474258.
-----------------------
Nicolae BACIUT
Targu Mures
20 septembrie 2016


Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a19434-FESTIVALUL-CONCURS-DE-POEZIE-SI-ESEU-PENTRU-ELEVI-SERAFIM-DUICU”-EDITIA-A-XVI-A.aspx