Clujul conduce topul national al scumpirilor la apartamente

Cele mai semnificative rate anuale de crestere la apartamentele care se vand in marile orase ale Romaniei depasesc pragul de 10%
O analiza realizata de portalul Imobiliare.ro si de platforma specializata AnalizeImobiliare.ro in ceea ce priveste preturile solicitate pentru apartamentele scoase la vanzare in capitala tarii si in alte regiuni importante ale Romaniei a aratat ca acestea au cunoscut o evolutie ascendenta in ultimul an (trimestrul IV din 2015 raportat la trimestrul IV din 2014).

Muncipiul Cluj-Napoca se situeaza pe primul loc, atat in clasamentul celor mai mari scumpiri consemnate la 12 luni, cat si in topul oraselor cu cele mai scumpe apartamente, depasind Bucurestiul.

Astfel, s-a ajuns in ultimul an de la suma de 978 de euro pe metru patrat util la 1.111 de euro pe metru patrat. Apartamentele mai noi, in schimb, costau 1.089 de euro pe metru patrat, cu 8,9% mai mult decat la inceputul sezonului de iarna anterior, conform agentiei Edil Imobiliare.
Sursa: www.ziuadecj.ro
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a16772-Clujul-conduce-topul-national-al-scumpirilor-la-apartamente.aspx