ROMÂNII DIN AMERICA SUNT ALATURI DE PROTESTATARI

Nicholas DIMA


Iubiti compatrioti,
Adanc  impresionati de catastrofa de la clubul „Colectiv” si de reactia spontana si deosebit de puternica a zecilor de mii de oameni de pe intreg intinsul tarii, va adresam aceste randuri de simpatie si incurajare:

Vrem sa stiti ca, in ganduri si simtiri, Romanii din America si cei de peste hotare sunt alaturi de actiunile voastre pe care le urmarim indeaproape. Nenorocirea recenta abatuta asupra tarii a trezit constiinta nationala si i-a facut pe romani sa ia atitudine darza impotriva ciocoilor care de peste 25 de ani isi bat joc de tara.  Protestele voastre trebuie sa aduca  schimbari radicale in guvernarea corupta si inepta pe care o suporta tara. Una din lozincile afisate de demonstranti: „“Pentru crime si hotie noi va vrem in puscarie” exprima excelent si simtamintele noastre.

Va felicitam in mod deosebit pentru modul matur, si civilizat in care s-au desfasurat si continua sa se desfasoare demonstratiile din Bucuresti si din atatea alte orase din tara. Sunteti  legitim revoltati si urmariti un scop nobil. Insistam totusi sa nu va lasati prada materialismului ateu si sa nu intinati credinta stramoseasca. Oamenii trec, credinta in Atotputernicul si speranta in mai bine raman!

Si nu uitati indemnul unui mare poet martir: „Nu dor nici luptele pierdute/ Nici ranile din piept nu dor/ Cum dor acele brate slute/ Care sa lupte nu mai vor! Nu esti infrant atunci cand sangeri/ Si nici cand ochii in lacrimi ti-s/ Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis! Fermi, hotarati si uniti, tineretul de azi impreuna cu batranii de ieri, vom invinge!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

In numele Forumului:
Nicholas Dima
Valentin Tepordei
Nicolae Popa

Washington
5 noiembrie 2015

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a14587-ROM194-NII-DIN-AMERICA-SUNT-ALATURI-DE-PROTESTATARI.aspx