GSM tableta sf de weekendul asta CIUMPALACII RAZBUNATI


CIUMPALACII RAZBUNATI
 
Spectacolul, manageriat de televiziunile tabloidiotizante de la noi dupa catastrofa de la Colectiv, a cuprins toate ingredientele. Furia, acumulata in cantitati uriase, este dirijata abil spre tot felul de tinte. Unele false, alese cu premeditare pentru distrugerea radacinilor poporului roman. Vezi atacurile virulente la adresa Bisericii Ortodoxe Romane. Voi reveni in alta tableta.
S-au bagat, ca de atatea ori, tot felul de fitile, au fost selectionati cu atentie cei intervievati, manipularea fiind evidenta de la un post la altul. Telenovelismul si isteria au fost la ele acasa, desi protestul strazii, din martea neagra pentru guvernanti, a fost extrem de civilizat. Diversiunile in PUB se tin lant.
Fara indoiala, autoritatile statale si locale sunt principalii vinovati pentru tot ce se intampla in Romania. Inutil sa se arate cu degetul doar spre patronii gainari de Colectiv. Insa, patronii de la club (?!?) nu au facut decat sa profite de coruptia generalizata din Romania. Tara tuturor posibilitatilor ! Unde exista legi, dar nimeni nu le aplica sau sa urmareasca respectarea lor. Doar in situatia in care trebuie sa moara capra vecinului !
S-a trezit Societate Civila !?! Mai, sa fie !?! Dar, cand zeci de mii de „golani” trageau semnale prin Piata Universitatii, imediat dupa Revolutia confiscata de contrarevolutionarii lui Iliescu, cum a raspuns boborul ? 80% pentru echipa adevaratilor golani, care a pus laba pe Romania ! Cand au venit cohortele de minieri, cine i-a intampinat cu flori si urale ? Nu cumva bolnavii de azi ai Romaniei ? Vor spune unii, pe buna dreptate, eram intoxicati de comunism.
Dar, cand ciumpalacii nevrotici din Piata Universitatii 2012, lansau manifeste tip O ROMANIE EUROPEANA, cati au reactionat la gazarea si snopirea acestora de catre Jandarmeria romana ?
Ma bucura desteptarea Societatii Civile. Piata Universitatii arata superb ! Tara s-a conectat. Astept lucrul acesta de ani de zile. Nu era mai bine sa fi prevenit asemenea tragedii ? Sa fi iesit in strada cand se petreceau derapaje politice de neimaginat sub ochii tuturor ? Nu-i cert, doar meditez.
Sa vedem cu ce mesaje vine noua societate civila. Unii cer instaurarea starii de necesitate ! Deja paranoicii lanseaza scenarii fantasmagorice. Rusii au pregatit special Clubul Colectiv pentru destabilizarea Romaniei !?! Alti apocaliptici se intreaba ce vom face la cutremur ! Sa fie clar ! La cutremurul cel mare nu ai ce face. Cum o vrea bunul Dumnezeu. Dupa cum ne comportam nu stiu cat o sa vrea. Stiu ! E un raspuns dur. Pana atunci, insa, e bine sa fim pregatiti pentru a putea controla, cat de cat, evenimentele de genul COLECTIV. Pe arii restranse. Personal, cred ca s-a intervenit corect in aceasta situatie nefericita. Dar cu miticii damboviteni din toata tara (sic!) nu o vei scoate niciodata la capat. S-a ajuns la condamnarea aberanta a creatorului sitemului SMURD. E usor sa dai cu barda ! Arafat merita o statuie, nu linsaj in piata publica !
Nu uit nicio clipa Noi suntem romani ! Vesnic cartitori.
Unii nu mai vor partide. Insa o democratie implica tocmai existenta partidelor. E verificat de peste 2.000 de ani. Ba da, se poate ! O frumoasa dictatura !
Clasa politica sa fie schimbata din temelii ! Un mesaj corect. Oricum, acesti golani alesi, care conduc o tara, trebuiau sa plece ! Am zis si voi mai scrie: http://blogulluigabu.blogspot.ro/2015/10/acesti-golani-care-conduc-o-tara.html?spref=fb  !
De ani de zile tot scriu despre VREMEA NEMERNICILOR
http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor
Nu sunt singurul ! Sunt multi romani care au tras semnale asupra starii grave in care se afla Romania postdecembrista ! Poate nu degeaba !
Daca Oprea ar fi fost un individ inteligent demisiona in secunda doi dupa moartea politistului din coloana de „urgenta” ! La fel si Ponta. Dupa plagiat. Acum si-au luat ceea ce merita din plin !
- Cum ai dormit zilele astea tov. ministru de interne ? Dar tu, Victore ?
*
Oare nu intr-un noiembrie au trucat comunistii alegerile, acum 68 de ani, si de atunci n-au mai plecat de la putere ? Atunci s-a rupt brutal firul istoriei pentru Romania. E timpul reinnodarii !
 

P.S. Ma bucur ca PNL-ul nu se inghesuie la guvernare ! Intai sa-si curete partidul de democratii corupti (de fapt infiltratii PSD-ului pe Dreapta politica). La fel si cu marele (!) PSD ajuns cu picioare de lut.

Presedintele Iohannis are acum o misiunea extrem de grea. Vad ca a chemat Piata la consultari. O decizie corecta. Sa vedem cum raspunde Piata. Ca simplu ciumpalac nevrotic m-am pronuntat. Sintetizez: 1. Sa fie interzis traseismul politic in timpul mandatului oricarui ales. Parlament cu 275 de membri (200 deputati 75 senatori). Niciun ales sa nu aiba imunitate. Nu mai mult de doua mandate pentru cei alesi. Revizuirea drastica a drepturilor paralamentarilor. Autoacordate. 2. Partidele sa se reformeze total. Niciun membru actual, ales in functii publice sau administrative sa nu mai detina astfel de functii. Sa treaca in activitatea privata. 3. Numai un guvern de tehnocrati si alegeri anticipate parlamentare si locale in martie 2016, pot salva Romania. Cu cat mai repede, cu atat mai bine ! 4. N-ar strica si referendumul promis de Johannis pentru forma de stat: Republica sau Regat ?

Punctum si de la capat !

P.S. Din pacate, nu prea e de glumit.  In PUB au inceput manipulari grotesti tot mai vizibile.  Se pregateste o capcana pentru Johannis !?! Sa fie adus in piata si apoi expus ridicolului !  Atacurile pe facebook sunt tot mai virulente, inclusiv B1 sub acoperire ! Si televiziunile pesediste trec la atac fatis. Sistemul Cripto-Mafiot va lupta pana in ultima clipa se supravietuiasca. Nu stiu cum o sa reziste bietii tineri ? Parca vad ca o sa apara celebrul Claudiu Craciun pe post de lider ! Sa nu fie provocate incidente violente ca si in 2012. Astia sunt in stare sa mai omoare niste oameni pentru a se mentine la Putere. Ca si la Revolutie, ca si in 1990 ...
Toate bune ?


Sergiu Gabureac

VIZITATI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucuresti - 39
Informatia, o problema ? O rezolvam impreuna.
Trimite mai departe ! Sa se vada ! Ne-am eliberat de frica!

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a14586-GSM-tableta-sf-de-weekendul-asta-CIUMPALACII-RAZBUNATI.aspx