Klaus Iohannis, esti o rusine si un esec national!

As fi vrut sa-ti aduc elogii, dar ai reusit sa atingi doar gloria unui esec national privind datoria morala si publica pe care ti-ai asumat-o cand ai cerut voturile poporului roman. Ai venit in fata noastra fara nici un merit sau credinta, fara cauza sau ideal romanesc sa candidezi la Presedintia Romaniei. Te-am crezut pe cuvantul tau de neamt, l-ai dezonorat si trimis in frivolitate.
Ai inselat niste oameni tristi, ei au fost inselati mereu de politicieni, dar au vazut in tine un Mesia al politicii romanesti, de aceea te-au trimis la Palatul Cotroceni sa slujesti sau sa mori pentru aspiratiile poporul roman.
Regina Maria si Regele Ferdinand l l-au venerat pe Avram Iancu inchinandu-se la mormantul sau de la tebea, tu i-ai umilit memoria si sacrificiul adus Neamului Romanesc, respingand decizia Parlamentului care l-a votat "Martir si Erou al Natiunii Romane." In ce balanta nefericita te-ai pus!
Te rog sa iesi public si sa ceri scuze poporului roman pentru ca ti-ai intors nedemn fata de la el, l-ai tradat si l-ai vandut, i-ai desconsiderat martirii, valorile culturale si istorice, iar destinului sau i-ai pus sigiliul pierzaniei.

Laurian Stanchescu,
Membru titular al Uniunii Scriitorilor din Romania,
Presedintele Fundatiei "Ideea Contemporana"


Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a14527-Klaus-Iohannis-esti-o-rusine-si-un-esec-national.aspx