Fotbal: Concordia Chiajna ramâne în Liga I dupa 3-2 cu Petrolul Ploiesti


Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare dupa ce a invins-o pe Petrolul Ploiesti cu scorul de 3-2 (1-1), miercuri seara, pe teren propriu, in etapa a 34-a a Ligii I, ultima a sezonului.
 Concordia a evitat retrogradarea dupa ce FC Brasov si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, 0-0, si au retrogradat impreuna in liga a doua.

Petrolul a condus de doua ori, prin golurile marcate de Patrick Nkoyi (11) si Rok Kronaveter (52), dar Adrian Cristea (17), cu o reusita de senzatie, la vinclu, Florin Purece (59) si Marius Pena (72) au marcat golurile celei mai importante victorii a ilfovenilor in acest sezon.

CS Concordia Chiajna — FC Petrolul Ploiesti 3-2 (1-1), stadion "Concordia" — Chiajna
Au marcat: Adrian Cristea (17), Florin Purece (59), Marius Pena (72), respectiv Patrick Nkoyi (11), Rok Kronaveter (52).
Arbitru: George Catalin Gaman (Craiova); arbitri asistenti: Vasile Marinescu (Bucuresti), Adrian Radu Ghinguleac (Bucuresti); arbitri asistenti aditionali: Radu Petrescu (Bucuresti), Alexandru Tudor (Bucuresti); arbitru de rezerva: Daniel Mitruti (Craiova)
Observatori: Augustus Constantin (Ramnicu Valcea) — CCA, Bogdan Niculae (Voluntari) — LPF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Tenea)
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a13326-Fotbal-Concordia-Chiajna-ram226-ne-238-n-Liga-I-dupa-3-2-cu-Petrolul-Ploiesti.aspx