Simona Halep, nominalizata la cea mai frumoasa faza a lunii martie în circuitul WTA


Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa faza a lunii martie in circuitul feminin - WTA Shot of the Month, cu un schimb din meciul cu Carla Suarez Navarro, la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat.
 Foto: (c) Silviu MATEI / Arhiva AGERPRES

Faza respectiva s-a petrecut in setul al treilea, la scorul de 5-7, 6-1, 1-0 si 30-0 pentru Simona, care a reusit un punct splendid. Halep a castigat meciul din sferturi cu iberica in trei seturi, cu 5-7, 6-1, 6-1.
Intre propunerile facute de WTA figureaza si un schimb dintre Serena Williams si Simona Halep, in semifinalele turneului de la Miami, la scorul de 6-2, 2-2, 15-15, punct castigat de americanca, liderul mondial impunandu-se in cele din urma cu 6-2, 4-6, 7-5.

O alta nominalizare a fost a unui lob reusit de Agnieszka Radwanska in meciul cu Irina Begu, in turul al treilea la Miami Open, castigat de poloneza cu 6-2, 4-6, 6-2.

Au mai fost nominalizate mingi reusite de italianca Francesca Schiavone la Monterrey si de germanca Sabine Lisicki la Indian Wells.

Castigatoarea va fi anuntata in data de 10 aprilie.

AGERPRES (autor: Mihai ?enea, editor: Teodora Oprea)

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a13141-Simona-Halep-nominalizata-la-cea-mai-frumoasa-faza-a-lunii-martie-238-n-circuitul-WTA.aspx