Timis: Iohannis spune ca Educatia trebuie sa ajunga o prioritate nationala


Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti, in fata a peste 700 de studenti, cadre didactice si reprezentanti ai societatii civile, in Aula Magna a Universitatii de Vest, ca Educatia trebuie sa ajunga o prioritate nationala.
 Foto: (c) ADRIAN CUBA/AGERPRES FLUX

"Pentru mine, Educatia trebuie sa fie obligatoriu intre prioritatile nationale, nu pentru ca sunt eu dascal, ci pentru ca o tara care vrea sa-si cladeasca un viitor bun, trebuie sa aiba Educatia ca prioritate nationala. Voi repeta acest lucru pana ce Educatia va deveni realmente, nu declarativ, o prioritate nationala. (...) Romania are tot ce-i trebuie pentru un sistem educational performant", a declarat Klaus Iohannis.

Seful ales al statului a depus, marti, doua coroane de flori la Monumentul Eroilor din cimitirul cu acelasi nume, in memoria eroilor martiri ai Timisoarei. El a subliniat, in cateva cuvinte, rolul pe care Timisoara l-a avut in declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

AGERPRES/(A — autor: Otilia Halunga, editor: Cristian Anghelache)
Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a12719-Timis-Iohannis-spune-ca-Educatia-trebuie-sa-ajunga-o-prioritate-nationala.aspx