Comunicat de presa - Cabinetul "Ponta 4", o palma peste obrazul diasporei


  PNL Diaspora dezaproba felul  in care Victor Ponta si camarila sa incearca sa se mentina cu orice pret la putere prin formarea celui de-al patrulea cabinet guvernamental, in doar doi ani de zile. De asemenea, asocierea cu un partid inexistent completeaza tabloul profund corupt in care se regasesc actualii guvernanti ai tarii. Dupa ce poporul roman i-a transmis cel mai clar mesaj de dezavuare lui Victor Ponta, prin votul din data de 16 noiembrie, iata ca acesta continua sa faca singurul lucru la care se pricepe, si anume sa sfideze.
 In ceea ce priveste functia de ministru pentru relatia cu romanii de pretutindeni, PNL Diaspora, in rolul unuia dintre principalii purtatori de mesaj ai romanilor de pretutindeni, se declara vexat de ultimele decizii de la Palatul Victoria. Pe de-o parte, ne referim la decizia guvernului de a-l tine in functie pe Bogdan Stanoevici, care nu numai ca si-a probat incompetenta la organizarea alegerilor de la inceputul lui noiembrie, dar a folosit orice prilej pentru a jigni si batjocori romanii din diaspora, iar pe de alta parte, de numirea unui personaj fara vreo probitate profesionala, morala sau tangentiala cu acest resort, si anume fostul director MTV Romania, Adrian Anghel.
 „Victor Ponta, prin cabinetul sau, si-a batut joc de Bogdan Stanoevici, insa nu este cazul sa ii acordam vreo urma de compasiune. Probabil ca si-a facut datoria pentru partid, iar acum poate sa isi dea obstescul sfarsit.”, a declarat copresedintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.
 Pe aceasta cale, PNL Diaspora face un apel catre toti parlamentarii care nutresc sentimente de atasament fata de tara lor si de oamenii care i-au trimis in acele functii, sa nu voteze aceasta propunere de cabinet guvernamental.

 BIROUL DE PRESA AL PNL DIASPORA

Departamentul de Analiza Politica si Comunicare PNL
comunicare@pnl.ro

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a12699-Comunicat-de-presa-Cabinetul-Ponta-4-o-palma-peste-obrazul-diasporei.aspx