Doi rusi, un grec, un spaniol, un sud coreean si o românca intra în semifinala sectiunii Pian a Concursului Enescu Evgeny Brakhman (Rusia),

Vassilis Varvaresos (Grecia), Josu De Solaun (Spania), Ilya Rashkovskiy (Rusia), Adela Liculescu (Romania) si Woogil Park (Coreea de Sud) s-au calificat in semifinala sectiunii de Pian a Concursului International "George Enescu", informeaza Biroul de presa al competitiei, intr-un comunicat transmis luni AGERPRES.
Etapa a II-a a Concursului Enescu, sectiunea Pian, s-a desfasurat duminica si luni, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, juriul sectiunii fiind format din Jean Claude Pennetier (presedintele juriului), Rolf Dieter Arens, Dana Borsan, Philippe Dinkel, Wolfgang Manz, Andrey Pisarev si Alan Weiss.
Semifinala sectiunii Pian a Concursului Enescu se va desfasura miercuri, iar finala, concertul cu orchestra, se va desfasura sambata, la Ateneul Roman.
Organizat pentru prima data separat de Festivalul International "George Enescu", Concursul Enescu 2014 contribuie la prestigiul Romaniei in lume si deschide drumul catre cariere internationale pentru 240 de tineri artisti din Coreea de Sud, Rusia, Japonia, SUA, Germania, Franta, Romania, Venezuela, Mexic, Argentina si Australia.
AGERPRES/(AS — autor: Daniel Popescu, editor: Cristina Tatu)

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a11325-Doi-rusi-un-grec-un-spaniol-un-sud-coreean-si-o-rom226-nca-intra-238-n-semifinala-sectiunii-Pian-a-Concursului-Enescu-Evgeny-Brakhman-Rusia.aspx