ICR: Stand românesc la Târgul International de Arte si Mestesuguri de la Ierusalim


Romania va avea un stand la cea de-a 39-a editie a Targului International de Arte si Mestesuguri "Khutsot Hayotser" care se va desfasura la Ierusalim, in perioada 11 - 23 august, langa orasul vechi, in zona turistica, informeaza un comunicat al Institutului Cultural Roman (ICR), transmis vineri AGERPRES.
 Foto: (c) icr.ro

ICR Tel Aviv a pregatit un stand informativ despre artele si mestesugurile traditionale din Romania, in colaborare cu Muzeul National al ?aranului Roman si Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti.

Organizarea standului este sprijinita de Ambasada Romaniei si Reprezentanta Companiei Nationale Tarom de la Tel Aviv.

La stand vor putea fi consultate materiale informative privind oportunitatile de turism din Romani.


Targul International de Arte si Mestesuguri ''Khutsot Hayotser'' este cel mai mare eveniment de profil din Israel, reunind la fiecare editie peste 150 de artisti din Israel si 30 — 40 de standuri internationale, care prezinta obiecte de artizanat realizate in tehnici diverse, de la cele traditionale pana la tehnologii contemporane de manufacturare, serii mici sau unicate.

De asemenea, in cadrul targului au loc demonstratii de lucru, workshop-uri, spectacole de teatru neconventional, muzica, dans, precum si un targ international culinar.

Evenimentul se bucura de interes din partea publicului israelian, fiind vizitat, la fiecare editie, de aproximativ 100.000 de persoane.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Popescu, editor: Cristina Tatu)

Articol disponibil la adresa: http://www.clipa.com//a11163-ICR-Stand-rom226-nesc-la-T226-rgul-International-de-Arte-si-Mestesuguri-de-la-Ierusalim.aspx