Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Fantezii cu MONA, hotii de la E.N.E.L. si de la A.N.R. si vînatorul de elefanti


        
Maria Diana Popescu
 
„Ce vreti, domnule Cernea, ca fiecare nebun sa isi faca partid?” A fost replica presedintelui Comisiei pentru Administratie publica si Administrarea Teritoriului din Senat, la initiativa deputatul Remus Cernea de a infiinta un nou partid, denumit Miscarea pentru Oameni, Natura si Animale (M.O.N.A.). Daca tot a pierdut trenul spre Parlamentul European (Bruxelles-ul fiind astfel salvat de invazia unui mascarici, aflat tot timpul in miezul unor scandaluri, prin care sustinea nebunia Gay Pride, casatoria intre homosexuali si scoaterea religiei afara din scoli), deputatul are, printre pacatele sale, fantezii cu MONA. Din acest motiv si-a anuntat intentia de a candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna. Cu privire la partidul pe care il va infiinta, deputatul a declarat ca va fi un partid intru totul liber, care presupune, citez, „o preocupare speciala pentru libertati si drepturi individuale (...) Remus Cernea face parada cu libertatea sa dusa dincolo de extreme, curat antiromaneasca si cu paginismul sau, manifestat in declaratii publice oribile precum: „Romania va fi cu adevarat libera si democratica atunci cand va avea presedinte o femeie rroma, lesbiana si atee, pentru ca atunci oamenii inseamna ca vor alege un presedinte trecand peste prejudecatile lor”. Declaratia spune totul despre si n-ar mai trebui tolerat in fruntea poporului roman. De cind schema politicii romanesti este populata cu tot felul de specii ale naturii, de cind s-au inmultit medicamentele si ne-au inundat farmaciile, prea multi politicienii au luat-o pe aratura, fiind o rusine pentru popor. Dinspre ei vin doar vesti rele.

Daca banca franceza P.N.B. ar fi avut la cirma un Mugur Isarescu...

Singura veste buna este ca Simona Halep a facut istorie la Roland Gaross. Pe frontul de Vest, insa, nimic bun de cind arcul tarilor din jurul Rusiei au capatat interes pentru greii planetei, sub talpile carora s-a cutremurat Europa saptamina trecuta, cind Yalta s-a mutat pe Sena. Poate doar imaginea lui Hollande, zdravan sifonata de caldele, inca, aventuri a avut de cistigat. Din motive diplomatice, cina servita de doua ori, separat cu Obama, separat cu Putin, n-a potolit niciunuia foamea de Putere, dar nici Hollande n-a facut indigestie in chestiunile care tin de Siria, Ucraina si de dosarul bancii P.N.B. din Franta, amendata de Trezoreria S.U.A. cu suma record de 7 miliarde de euro pentru incalcarea embargoului impus Sudanului si Iranului. Un atac asupra euro? Se prea poate, daca si alte institutii europene de credit vor fi sanctionate in urma anchetelor efectuate de autoritati ale S.U.A. Daca banca franceza P.N.B. ar fi avut la cirma un Mugur Isarescu, n-ar fi fost pusa la colt de catre americani. Mugurel ar fi dat de buna voie si nesilit de nimeni partea americanilor. Venerabilul si onorabilul domn de pe tronul B.N.R., cu toate ca ar trebui sa iasa legal la pensie conform legislatiei muncii, anul acesta la 1 august, premierul Ponta, nu si nu! Ii mai indeasa inca un mandat in traista fermecata, cu trei luni inainte de expirarea celui in curs. Si tot asa, mandat dupa mandat, doar Dumnezeu ii mai scoate la pensie pe „trilateralii-slujbasi ai N.W.O., indragostitii de specula si putere.

Inca cinci ani de speculatii pe cursul valutelor in favoarea escrocilor mondialisti

De ce credeti ca premierul i-a oferit guvernatorului inca cinci ani la conducerea B.N.R.? Pentru a scapa de un contracandidat la prezidentiale. Apoi, guvernatorul a manifestat tot timpul supusenie fata de poruncile celor din culise, mai precis, ale cluburilor N.W.O. din care face parte. Presedintele Nicolae Ceausescu a condus Romania doar 24 de ani, si a construit ce n-au fost capabili toti presedintii postdecembristi la un loc! Asadar, inca un mandat de cinci ani pentru Mugur Isarescu il va duce direct, nu la pensie, ci in Cartea Recordurilor, la pozitia „cel longeviv guvernator al unei banci centrale”. Interesant, nu!? Cum B.N.R. a taiat legaturile cu tara in favoarea celor externe, reinvestirea sa inseamna inca cinci ani de speculatii pe cursul valutelor in favoarea escrocilor mondialisti, inca cinci ani de huzur pentru camatarii celor 41 de banci venetice si flaminde, care, in goana dupa profituri ilicite si facile, au invadat Romania si au fraudat milioane de romani.

Domnule prim ministru, dati banii inapoi consumatorilor ENEL!

De un sfert de veac oamenii politici, o parte din ei saltati acum cu dubele de acasa (desi ma tem ca spectaculoasele arestari fac parte din scenariile menite sa nu trezeasca natiunea din somn), s-au ocupat cu speculatii fabuloase, care le-au adus averi uriase si fotolii de confortabile, in vreme ce mii de romani saraciti, bolnavi si rapusi de binefacerile capitalismului, sint tot timpul controlati la buzunare, ca nu cumva sa le ramina vreun leu in plus pina la retributia urmatoare. Institutiile statului submineaza existenta poporului. Au devenit surse de inavutire pentru cei care le conduc. Multe dintre ele si-au dovedit ineficienta si participatiunea la acte de hotie si ar trebui desfiintate. La fel si bancile! ENEL a suprataxat cetateanul, incasind fraudulos, prin factura, de doua ori taxa pentru energia verde, iar A.N.R. a protejat furtul. Domnule prim ministru, se impun masuri urgente! Dati banii inapoi consumatorilor! Statul nu se mai afla in slujba cetateanului, ci a oligarhilor unui pseudo-sistem care duce spre unicul scop: pauperizarea poporului prin salarii mizere si taxe inrobitoare si imbogatirea fara limite a celor bogati. Sistemele de valori economice, sociale, politice si morale, trebuie recladite pe vechi fundamente trainice, si verificate in timp. Si da, putem infaptui in mod pasnic aceasta revolutie, schimbind sistemul politic despotic cu un sistem in care programele sociale promise in campanii sa fie realizate pina la ultimul punct. In caz de neindeplinire, autoritatile investite prin vot sa fie obligate sa plateasca cu averea dobindita prin frauda si, dupa caz, cu libertatea.

Cineva, acolo, „Sus”, nu-i mai iubeste

Trecind granita noastra, vedem cum Marine Le Pen ii da peste degete Doamnei Merkel in „Der Spiegel”: „politica Germaniei este pozitiva pentru dumneavoastra, dar daunatoare pentru celelalte tari. Daca nu vedeti suferintele popoarelor europene din cauza austeritatii (...) politica de astazi a Germaniei va conduce la explozia Uniunii Europene.” Sa nu-l uitam pe marele vinator de elefanti, care, mai ieri, a abdicat in favoarea fiului sau. Cel care si-a ucis fratele mai mic, prin impuscare, intr-o camera incuiata, la Estoril, unde nu se aflau decit ei doi (motivind apoi ca pistolul s-a declansat accidental, culmea, de doua ori, nu o data, povestea fiind repede musamalizata), a fugit de la tron. Prea multe scandaluri pe la curtile regale! Cineva, acolo, „Sus”, nu-i mai iubeste. Cert este ca, regii au avut mai mereu miinile murdare de singe. Casele regale caduce si costisitoare sint perpetuari poleite cu titluri de hirtie si coroane din aurul coloniilor unui trecut crud, necurat si acaparator in istoria omenirii. Intr-o lume a dronelor, trasurile si palariile monarhice cu iz de naftalina, se vor departa de buna voie spre zare. Apropos de abdicare: oare cind vor abdica batalioanele de politicieni romani, care si-au croit mandate pe viata si viseaza sa paraseasca scena doar cu picioarele inainte?

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page