Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Viitorul Roman Society, California, Non-Profit Cultural And Aid Organization · Founded 1926

COMUNICAT

Alegerile pentru Parlamentul Romaniei, vor avea loc, duminica, 30 noiembrie, 2008.

Conform unei legi recente, noi, cei care locuim in strainatate, vom putea vota numai daca avem pasaport romanesc valabil si un document din care sa reiesa ca locuim in acest colegiu.

La aceste alegeri Parlamentare uninominale (candidatii sunt votati nominal, si nu ca pana acuma, in bloc, cu partidul pe care il reprezinta), miza este foarte mare, mai ales ca toti candidatii au decis sa reprezinte interesele partidelor politice din Romania, cu exceptia unuia singur: CONSTANTIN TIMOC, singurul candidat independent din intreaga diaspora!!

TIMOC a reusit de-alungul celor 40 de ani de rezidenta Americana sa integreze activ necesitatile diasporei intr-o serie de programe pentru care este pregatit sa lupte in Parlamentul Romaniei (vezi www.voteazatimoc.ro).

Un combatant acerb al coruptiei, CONSTANTIN TIMOC – fost cercetator la NASA, si mai apoi un foarte bine realizat om de afaceri – si-a petrecut ultimii 15 ani studiind Stiintele Politice, publicand o seama de studii si comunicari politice atat in SUA cat si in Romania.

De acum inainte vocea noastra va fi ascultata la Bucuresti!

Duminica, 30 noiembrie, alegatorii care se vor indrepta catre urnele de vot vor trebui sa sustina si sa trimita in Parlamentul Romaniei pe candidatul cu adevarat calificat sa-i reprezinte si care va face totul, cu seriozitatea si profesionalismul care il caracterizeaza, sa isi puna urgent planurile in functiune. Iar acest candidat este membrul societatii noastre, CONSTANTIN TIMOC – singura solutie logica a alegerilor parlamentare din anul acesta!

Viitorul Roman Society

Cristian Calugarita – Presedinte Rodica Sinescu - Secretar

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page