Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Zece dascali din întreaga tara s-au calificat în `Liga profesorilor exceptionali`


Zece dintre cei mai buni dascali din Romania s-au calificat in competitia finala a campaniei 'Liga profesorilor exceptionali', organizata de Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei, in urma voturilor romanilor pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.
Primii trei clasati vor obtine un salariu de merit, in valoare de 5.000 lei, respectiv 3.000 lei si 2.000 lei/ luna, pe parcursul urmatorului an scolar, iar urmatoarele pozitii includ o excursie in Grecia, laptop-uri si multe materiale de specialitate si educationale, enciclopedii si vouchere de reducere.
Ierarhia finala va fi aflata in ziua de 15 iunie, intr-o emisiune in direct, la care vor participa profesorii si sustinatorii lor.
"Prima editie a campaniei 'Liga profesorilor exceptionali' a fost demarata in semn de respect pentru reprezentantii unei profesii nobile, dar putin pretuita in aceste vremuri, cea a dascalilor. Exista profesori in Romania ai caror elevi castiga Olimpiade internationale, ne reprezinta cu succes la concursuri, reusesc sa depisteze talente si schimba cursul vietii discipolilor sai. Fiecare dintre ei pune cate o piatra de temelie viitorului", se arata intr-un comunicat de presa al Fundatiei Dan Voiculescu.
Liga profesorilor exceptionali a fost creata pentru pedagogii talentati ai Romaniei. In prima etapa, s-au inscris peste 500 de profesori, iar zece dintre ei au primit cele mai multe voturi din partea sustinatorilor. In semn de recunostinta pentru cadrele didactice, romanii pot vota ce premii vor primii cei zece dascali finalisti pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.
AGERPRES/(AS-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page