Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Interviu realizat de Lucretia Berzintu - "Sunt în greva foamei de 41 de zile..."Lucretia Berzintu: - Stimate domnule, Kevin Mugur Galalae, am aflat pe Facebook ca sunteti in greva foamei la Vatican. Care este cauza care v-a determinat sa luati aceasta decizie?

Kevin Mugur Galalae: Greva mea de foame are mai multe obiective. In primul rand, vreau sa fortez papalitatea sa confirme si sa condamne Politica Depopularii Globale. Asta este necesar daca vrem sa obligam autoritatile seculare sa schimbe cursul si sa inlocuiasca metodele ascunse cu metode evidente de depopulare.
In al doilea rand, vreau sa sensibilizez, motivez si sa imputernicesc publicul larg sa deschida ochii si sa accepte responsabilitatea pentru controlul populatiei, pentru ca intr-un fel sau altul bomba populatiei trebuie sa fie dezamorsata.
Si in al treilea rand, intentionez sa consolidez cardinalii progresivi astfel incat ei sa poata castiga un vot in curia cu privire la utilizarea de contraceptive. In cazul in care Sfantul Scaun sustine utilizarea de contraceptive, atunci guvernele din intreaga lume nu trebuie sa submineze fertilitatea umana in secret si pot in schimb legifera familii mici.
In acest fel, toata lumea castiga si conflictul dintre segmentele laice si religioase ale societatii este incheiat, ceea ce o sa aiba multe repercursii pozitive asupra politicii globale cat si nationale.

- Ca sa fie pe intelesul tuturor, vreti sa veniti cu detalii privind cele trei obiective pentru care faceti greva foamei?

- De la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial si cu formarea Organizatiei Natiunilor Unite in 1945, pacea si stabilitatea internationala au fost mentinute prin limitarea populatiei. Fara a informa masele, guvernele au folosit metode secrete pentru a limita nasterile in tarile dezvoltate si subdezvoltate, cat si pentru a accelera decesele in Africa si alte zone critic sarace si suprapopulate.
Nasterile au fost prevenite prin interferarea cu sistemul de reproducere, astfel incat sa reduca fertilitatea umana, in timp ce decesele au fost promovate prin slabirea sistemului imunitar, astfel incat sa creasca morbiditatea si mortalitatea.
Metodele utilizate de catre fiecare tara pentru a controla cresterea populatiei au fost dictate de nivelul de dezvoltare si a infrastructurii existente, la fel de mult ca si de vointa politica sau lipsa ei, si au fost impuse prin forta si inselaciune din exterior sau adoptate de buna voie de catre elitele politice, militare si stiintifice ale statelor nationale, care s-au bazat pe asistenta morala, tehnica si monetara a Organizatiei Natiunilor Unite, agentiile sale, si comunitatea internationala.
Indiferent de metodele utilizate pentru controlul populatiei si daca acestea sunt impuse sau auto-impuse, strict secret si deceptie au fost necesare pentru a preveni oamenii sa descopere adevarul amar ca in ultimii 68 ani au fost obiectul unei ofensive tacute si mondiale, o campanie de uzura care a transformat elementele de baza ale vietii in arme de infertilitate in masa si moarte selectiva.
Fara cunostinta sau consimtamantul nostru, guvernele din intreaga lume au subminat libertatea de reproducere si capacitatea de a procrea pentru a atinge obiective demografice ambitioase si necesare si pe parcurs au comis crimele cele mai odioase si radicale in istoria umana pentru a salva omenirea de la rele si mai mari: anihilarea nucleara, foametea in masa, si devastarea mediului natural.
Nasterea de aproape doua miliarde de copii a fost impiedicata si moartea a jumatate de miliard de oameni grabita. In timp ce aceste obiective au fost intentionate, arhitectii politicii de depopulare globala au subminat in mod neintentionat dotarea genetica si intelectuala a speciei umane si au inapoiat eoni de selectie naturala. Intentiile lor nu au fost niciodata rauvoitore, dar rezultatele nedorite ale actiunilor lor sunt infricosatoare. In cazul in care li se permite sa continue cu aceste metode, marea majoritate a liniilor genetice din lume se vor stinge.
Eu unul nu am de gand sa le permit acest lucru.

- Problemele pe care le ridicati sunt foarte grave. Va asumati intreaga responsabilitate iar cele afirmate le puteti si dovedi?

- Problemele pe care le ridic sunt intr-adevar cele mai grave in lume si fara egal in importanta. Metodele secrete de depopulare si globalizare pe care le-am expus reprezinta axa in jurul careia se invarte lumea din 1945. Este ceea ce a permis comunitatii internationale sa mentina pacea si sa creeze cooperare la nivel mondial dar la un pret groaznic pe care noi, oamenii de rind il platim, nu elitele.
Cartile si articolele pe care le-am publicat pana in prezent ofera dovezi incontestabile si multidisciplinare ca, comunitatea internationala a urmarit obiective demografice in secret si a alterat elementele de baza ale vietii - hrana, apa si aerul - in scopul de a submina fertilitatea oamenilor.

- In ce calitate sustineti cele trei obiective mentionate mai sus?

- Le sustin in calitate de tata care apara sanatatea si viitorul copiilor sai; in calitate de cetatean care are datoria sa lupte impotriva nedreptatii si tiraniei; si in calitate de om a carui constiinta nu ii va permite niciodata sa abandoneze alte fiinte umane unui program genocid.

- De ce credeti ca Papalitatea va putea rezolva o problema globala?

- Papalitatea este partial responsabila pentru fortarea autoritatilor seculare sa atace problema suprapopularii pe ascuns si in afara legii, decat sa procedeze in mod deschis si in cadrul legii.
Pentru-ca a refuzat sa permita folosirea contraceptivelor, au fortat guvernele sa intervina in mod secret ca sa previna momentul conceptiei cu toxine chimice si biologice care perturbeaza glandele endocine si otravesc sistemul reproductiv al omului. In cazul in care Papa Francis schimba doctrina bisericii catolice cu privire la contraceptive, comunitatea internationala va fi capabila de a legifera controlul populatiei.

- Pana in prezent a venit cineva din partea vreunui superior al Vaticanului sa vorbeasca cu dumneavoastra?

- Nu, absolut nimeni nu a venit sa vorbeasca cu mine. Vaticanul face tot posibilul sa se prefaca ca nu exist si ca nu sunt aici, cu toate ca le trimit actualizari periodice prin e-mail si prin posta la zeci de birouri oficiale si la fiecare dintre cei 218 cardinali, si in ciuda faptului ca multe alte persoane din toata lumea ii bombardeaza cu cereri sa-mi recunoasca greava foamei.
http://www.ice-pix.se/globaldepopulation/?fbrefresh=kevinprayer

- Dar din partea mass-mediei?

- Mass-media se ascunde, la fel ca si Vaticanul. Doi jurnalisti italieni m-au abordat la doua ocazii separate, dupa rugaciunile mele de zi cu zi in Piata Sf. Petru, pentru a-si cere scuze ca nu au voie sa spuna nimic.

- In urma numeroaselor demersuri pe care le-ati facut la cei in drept, de-a lungul anilor, ce raspunsuri ati primit?

- Organele juridice nationale si internationale nu au voie sa se atinga de Politica Depopularii Globale, deoarece aceasta este o prerogativa de securitate globala. Ca urmare, si ca dovada, toate procedurile civile pe care le-am lansat la instantele internationale au ramas nerecunoscute.

- V-ati gandit ca e posibil ca cineva sa spuna ca aveti probleme psihice si astfel sa nu creada in obiectivele dumneavoastra?

- Au incercat deja si nu au reusit. Dupa ce au emis un diagnostic fals, care nu este semnat de nici un medic, deoarece nici un medic nu l-ar semna, am facut trei teste psihologice separate pentru a dovedi sanatatea mea mintala perfecta si le-am publicat pe internet alaturi de un atestat de la doctorul meu de familie care de asemenea declara ca nu sufar si nu am suferit niciodata de nici o problema psihica:
https://wikispooks.com/w/images/3/36/BruceaCookaforensicareporta2011a06a14.pdf
https://wikispooks.com/w/images/3/3a/DraBeharryaReporta2011-06-24.pdf
https://wikispooks.com/w/images/9/9f/BruceaCookaProgressaReporta2011-10-18.pdf
https://wikispooks.com/w/images/7/7c/DraMcIlquhamaLettera2011-10-26.pdf

- Aveti peste 40 de zile de greva a foamei. Cum rezistati? Aveti un loc anume unde stati? Va examineaza cineva din punct de vedere medical? Sunteti bine cu sanatatea?

- Sunt in greva foamei de 41 de zile si ma simt minunat. Am slabit 17 kg dar sunt plin de energie si putere de munca. Nu numai ca lucrez 18 ore pe zi, dar, de asemenea, merg pe jos peste tot si acopar cel putin 15 km pe zi. De fapt, de la sosirea mea la Roma, acum 41 zile in urma, am mers pe jos aproximativ 600 km.
Nu simt nici un fel de disconfort si in ultimul timp chiar si poftele au disparut. Foamea este total absenta, ca si cum ar fi un concept strain.
Am inchiriat un apartament la cativa pasi (3.8 Km) de Vatican. Este spatios si confortabil si complet finantat prin donatii de la suporterii mei din intreaga lume. Nu am nici un fel de supraveghere medicala, decat atentia cameramanului meu, Nick Williams. Dar imi stiu trupul, il ascult, si pana acum nu am observat nici un efect negativ. Daca e ceva, foamea mi-a facut bine, cel putin pana acum.

- Vorbiti-ne cate ceva despre viata dumneavoastra personala; unde v-ati nascut, unde ati studiat, despre familie...

- M-am nascut in Constanta in 1965, am emigrat cu familia mea de copil in Germania si la varsta de 19 ani am emigrat de unul singur in Canada, in cautare de aventura. Am studiat istoria artei si arhitecturii la Universitatea din Victoria in Columbia Britanica si la Universitatea McGill in Quebec si, ulterior, am lucrat ca un dealer de arta timp de opt ani de zile. Cand am inceput o familie am devenit scriitor si inainte de a fi implicat in probleme geopolitice am castigat un trai foarte confortabil ca un scriitor profesionist, analist si cercetator pentru doua companii asiatice.
In 2005, eu si sotia mea am avut primul nostru copil, Ben, iar in 2010 am avut al doilea copil, Oliver.
In represalii pentru ca am expus actiuni extrajudiciare si imorale la nivel national si international, Guvernul Canadei m-a separat cu forta de copiii mei, mi-a luat toata proprietatea mea privata si intelectuala, m-a dus la faliment, a falsificat dosarul meu medical sa ma acuze ca sufar de deluzii pentru a ma discredita, si in mod fals m-a inchis de sase ori.
Am publicat recent o parte din dovezile legale de modul in care justitia si autoritatile canadiene m-au atacat:
http://real-agenda.com/wp-content/uploads/2014/05/AffidavitaofaKevinaGalalaea2013.pdf
Guvernul Canadei si comunitatea internationala continua sa-mi tina copiii mei ostatici si sa ma impiedice chiar sa si comunic cu ei, direct sau indirect, in speranta falsa ca ma vor distruge emotional si in felul acesta o sa incetez sa expun crimele pe care le comit in numele Politicii Depopularii Globale.
-----------------------------------------------------
Interviu realizat de Lucretia Berzintu
29 mai 2014


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page