Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

SCRIITORUL FRANCEZ MICHEL HOUELLEBECQ ÎN DIALOG CU ROMÂNUL FABIANNI BELEMUSKI, ÎN SPANIA

DEFESES FINE ARTS PR AGENCY - MADRID

 

SCRIITORUL FRANCEZ MICHEL HOUELLEBECQ IN DIALOG CU ROMANUL FABIANNI BELEMUSKI, IN SPANIA

 

Comunicat de presa

 

La sfarsitul lunii aprilie 2014, a avut loc in Cartagena, Spania, prezentarea cartii „Michel Houellebecq, dialoguri cu Fabianni Belemuski” (Editura Niram Art, 2013), o conversatie intre scriitorul roman Fabianni Belemuski si Michel Houllebecq.

 

Celebrul scriitor francez Michel Houllebecq a fost prezent la evenimentul desfasurat la Casa del Libro (Casa Cartii) – cel mai mare lant de librarii din Spania – alaturi de Fabianni Belemuski si artista catalana Rita Martorell, care i-a inmanat lui Houellebecq tabloul dupa care a fost realizata coperta cartii.

 

Volumul de dialoguri, un adevarat succes in Spania, a insemnat o revelatie pentru fanii autorului unor bestselleruri precum „Posibilitatea unei insule”, „Particulele elementare” sau „Harta si teritoriul”, romanul castigator al premiului Goncourt in 2010. Cartea este rezultatul conversatiilor purtate de cei doi in anul 2011, cand Michel Houellebecq s-a aflat la Madrid, despre subiecte variate ca de exemplu  dragoste, religie si mit, singuratate, scriitori preferati.

 

Este bine cunoscut faptul ca Michel Houellebecq este un scriitor controversat atat datorita operelor sale, cat si imaginii sale de scamator, singuratic, enfant terrible, pe care si-a creat-o de-a lungul timpului. “Prezenta sa la prezentarea cartii a surprins pe toata lumea. Autorul cartii de dialoguri, Fabianni Belemuski, ne-a prezentat un Michel Houellebecq mai intim, mai uman. Talentul comunicativ al tanarului scriitor si jurnalist roman l-a facut pe Houellebecq sa se deschida”, remarca jurnalistul Antonio Liberato, redactor la ziarul spaniol El Mundo.

 

Volumul publicat de Editura Niram Art din Madrid, „Michel Houellebecq, dialoguri cu Fabianni Belemuski”, este a doua carte de conversatii a scriitorului francez, dupa „Inamici Publici”, publicata impreuna  cu Bernard-Henri Levy, in 2008.

 

Nicole KRIVATZ

Project Manager

press@defesesfinearts.com

nicolek@defesesfinearts.com

Defeses Fine Arts PR Agency

Reprezentant  Niram Art Editorial

www.defesesfinearts.com    
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page