Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Solicitare parteneriat media FAO 2014

Hristos a Inviat!
Buna ziua,
 
Va solicitam sa fiti partenerii nostri media in proiectul: Festivalul "Filmul Anului Ortodox - FAO 2014".
Perioada: 25 aprilie - 15 septembrie este destinata inscrierii, evaluarii si aprobarii materialelor realizate de participantii la festival, ramanand ca in urmatoarea perioada, respectiv 15 septembrie - 1 octombrie sa aiba loc festivalul propriuzis, cu vizionarea productiilor in sala, in mai multe locatii (probabil Slobozia, Calarasi, Fetesti, Lehliu, Urziceni si Oltenita) si jurizarea finala, cu acordarea premiilor si a trofeului FAO 2014, intr-o locatie din Slobozia care urmeaza sa fie specificata in apropierea evenimentului.
Festivalul se adreseaza in mod special sectiunii de tineret, dar fara a limita varsta participantilor, atat din tara, cat si din strainatate.
Se intentioneaza ca festivalul sa se desfasoare anual, implicand inca de la prima editie (2014) toate celelalte episcopii din tara si din strainatate.
Festivalul FAO 2014 nu este un festival religios, ci este un festival laic cu tema generala de tip istoric, cultural, traditional si religios, avand ca punct de pornire principal anul ortodox de fiecare data declarat de Patriarhia Romana si ca teme secundare evenimentele locale, inspirate de partenerii oficiali ai festivalului, inscrisi din teriroriu.
Speram sa ne sustineti ca parteneri media oficiali ai festivalului, la randul nostru incercand sa va multumim, prin amintirea institutiei dvs (bannere, denumire, logo etc) in toate materialele promotionale pe care le realizam (bannere, afise, pliante, postere, comunicate de presa, spoturi, proiectii in sala).
De asemenea, proiectul prevede ca partenerii media sa poata participa si la jurizarea online a productiilor, prin reprezentanti ai sai, pentru a influenta astfel calitatea editiilor viitoare ale festivalului.
Partenerii media oficiali vor avea drept de preluare, redifuzare, realizare interviuri, acces in sala si alte facilitati, dupa caz, pe toata perioada inscrierilor sau festivalului propriuzis, bineinteles, organizatorii sunt deschisi si altor propuneri din partea partenerilor media oficiali, pentru ca parteneriatele sa se desfasoare in conditii echitabile, pe care, desigur, le asteptam si de la dvs, printr-un raspuns la prezentul e-mail.
In ce priveste promovarea festivalului prin intermediul parteneriatului pe care il solicitam din partea dvs, nu putem formula astfel de pretentii, ramanand pe deplin la latitudinea dvs sa hotarati in urma aprecierii proprii, metodele si masura in care gasiti ca festivalul merita sa fie promovat la cote echitabile pentru ambele parti.
ASTEPTAM UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA.
 
Cu speranta intr-un raspuns pozitiv,
 
Ec. Carmen Ion,
Contact:
tel: 0729 00 19 00
Fax: 031 421 07 60
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page