Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Din Lumea... lui Stanley Kramer (881)

* Mesianicul nostru presedinte isi continua Obamiada sub privirile neputincioase a milioane de americani si putincioase ale celor 535 ocupanti ai Cladirii Capitoliului, care cu "elan revolutionar si energie creatoare ne calauzesc pasii spre drumul victorios al socialismului". De fapt, luand-o gura pe dinainte, congresswoman Maxime Walters, de regula comportamental sub nivelul florareselor din Piata Universitatii, ne-a asigurat ca se va trece la socializarea treptata a tuturor mijloacelor de productie, pana in momentul cand statul va controla totul. Deci, planul Iluminatilor, care dateaza din 1773, al "Aliantei celor drepti", al "Societatii celor patru anotimpuri" etc, transpuse si regasite in "Manifestul” editat de Moses Mordecai Marx Levi, alias Karl Marx, sunt pe cale de a fi implementate tocmai in perimetrul geografic pe care foarte putini ocupanti ai mapamondului, puteau sa-l prevada. Se uita, intentionat sau nu, ca acelasi Moses Mordecai Marx Levi, ne avertiza in "Teoria Revolutiei" ca "Un popor ajunge la stare de nemultumire sociala, rebeliune, revolutie, atunci cand este lipsit de cele mai elementare mijloace de proprietate". Se pare ca cei care conduc din umbra destinele acestei imperfectiuni, doresc o Revolutie.

De fapt, Glenn Beck, unul dintre putinii jurnalisti ramasi cu coloana vertebrala intacta, ne avertiza ca mai devreme decat putem crede, o Revolutie este iminenta in America. Desi sunt convins ca se vor respecta "perceptele clasice”, inclin sa cred ca nu vom avea situatia similara a Revolutiei bolsevice, cand din cinci membri ai comitetului de conducere al partidului bolsevic din Petersburg, patru erau agenti Ohrana, serviciul secret fondat de ultimul Tar al Rusiei. In plina agresiune obamatica, doresc sa va informez ca mult comentatul si zilnic trambitatul “stimulus plan”, care s-a dorit a fi votat bipartisan -de ambele partide- nu a primit in Congresul Statelor Unite, nici un vot din partea partidului republican. Ca titlu informativ, Congresul numara 435 membri.

Deci, ne apropiem de vechiul slogan, "cu partidul (democrat) nostru-n frunte, vom avea victorii multe". Pentru cei mai putin initiati in tenebroasele meandre ale "Lojiilor”, doresc sa va informez ca deficitul bugetar va ajunge la cca trei trilioane de dolari, iar planul Iluminatilor, prevede printre altele, urmatoarele: "fiecare presedinte de stat va fi ales din randul favoritilor supusi Iluminatilor, al caror trecut prezinta un punct negru, vulnerabil, prin care va deveni executant al indicatiilor noastre"; "guvernantii care nu vor fi recrutati dintre noi ii vom insarcina cu misiuni importante care sa-i tina departe de ocupatiile statului"; "prabusirea economiei va fi cauzata de crizele economice provocate artificial prin retragerea subita a capitalului financiar, profitand de faptul ca masele sunt oarbe, lipsite de intelepciune si ratiune, de aceea nu au de ce sa se amestece in treburile statului".

Nu doresc sa fac nici o analogie, dar presedintele Lincoln care a refuzat sa mai plateasca dobanzi imense bancilor Rothschild si a insarcinat Congresul sa tipareasca “Green Back”, pentru plata armatei Uniunii a "platit" aceasta ofensa, fiind asasinat la 14 Aprilie 1865 de John Wilkes Booth, agent al unei Loji Masonice. Ca un paradox pentru unii, John a fost eliberat din inchisoare de "Cavalerii cercului de aur" si si-a petrecut restul zilelor in Anglia, pe spezele lui Rothschild !!!

Ce doresc sa va familiarizez; nimic, dar absolut nimic nu este rod al intamplarii; greu de digerat, dar totul se desfasoara conform unui plan minutios, stabilit de "guvernul" care sta in spatele guvernului vizibil. Deocamdata, trebuie sa ne consolam cu butada presedintelui Herbert Hoover: "Binecuvantati fie copiii nostri, ca ei vor mosteni datoria natiunii".

Pana sa ne dumirim cu "schimbarile" promise, Messianicul presedinte nu este capabil sa nominalizeze persoane competente pentru ocuparea posturilor din Administratie. Deocamdata Bill Richardson, Nancy Killefer, Tom Dashle, deja nominalizatul Tim Geithner si multi altii sunt acuzati de evaziune fiscala. Daca memoria nu ma inseala, ceea ce nu cred, Al Capone a fost condamnat la 11 ani inchisoare pentru acelasi delict. Se pare ca membrii partidului democrat nu intra sun incidenta legii. Daca erau Republicani, circul mediatic ar fi durat ani lumina. Pana un alta, in loc de “stimulus package”, propun ca IRS-ul (Internal Revenue Service) sa verifice modul de intocmirea taxelor, ale tuturor politicienilor. Sunt convins ca suma obtinuta va acoperi cu prisosinta deficitul bugetar existent.

Nu pot incheia aceasta rubrica fara a mentiona interventia avuta de rev. Al Sharpton, al carui admirator nu sunt, la Middleburg College, unde in alocutiunea tinuta a criticat Obamaticul “stimulus package”. Cred ca nu trebuie sa fii Dreistein sa realizezi ca este absurd sa ajuti cu aproape 20 miliarde dolari industria de automobile sa iasa din criza, cand Exxon-ul a realizat beneficii de 45,4 bilioane dolari, iar desi pretul barilului este la cel mai scazut nivel posibil, pretul gallonului de benzina se ridica zilnic.

Astept cu interes socializarea companiilor petrolifere si a Hollywood-ului. Atunci sa vedem cine mai finanteaza campaniile electorale. Iertati-ma, era sa uit. In socialism nu mai este nevoie de asa ceva.

A. C. Ton

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page