Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

NU VA TEMETI!

CA VI S-A NASCUT ASTAZI MANTUITOR,

CARE ESTE HRISTOS DOMNUL!

de Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

„Dar ingerul le-a zis: Nu va temeti! Caci, iata, va binevestesc voua bucurie mare, care va fi pentru tot poporul: ca vi s-a nascut azi Mantuitor, care este Hristos Domnul, in cetatea lui David" (Luca 2:10-11).

„Ea va naste Fiu si vei chema numele Lui – Iisus, caci El va mantui pe poporul Sau de pacate" (Matei 1:21).

„Iata, Fecioara va avea in pantece si va naste Fiu si vor chema numele Lui – Emanuel, care se talcuieste: „Cu noi este Dumnezeu" (Matei 1:23; Isaia 7:14).

(Continuare din numarul precedent)

Mesajul Domnului pentru cei necredinciosi si pentru cei credinciosi.

Stimate cititorule, si acum, sa nu te ratacesti privind in lume, iata mesajul lui Dumnezeu de Craciun, de imbarbatare, incurajare, incredere, limpezire si descoperire a adevarului despre viata omului necredincios si credincios pe pamant, prin Scripturile urmatoare, vestind: „Nu ravni la cei ce viclenesc, nici nu urma pe cei ce fac faradelegea. Caci, ca iarba curand se vor usca si ca verdeata ierbii degraba se vor trece. Nadajduieste in Domnul si fa bunatate si locuieste pamantul si hraneste-te cu bogatia lui. Desfateaza-te in Domnul si iti va implini tie cererile inimii tale.

Descopera Domnului calea ta si nadajduieste in El si El va implini. Si va scoate ca lumina dreptatea ta si judecata ca lumina de amiaza. Supune-te Domnului si roaga-L pe El; nu ravni dupa cel ce sporeste in calea sa, dupa omul care face nelegiuirea. Paraseste mania si lasa iutimea; nu cauta sa viclenesti. Ca cei ce viclenesc de tot vor pieri; iar cei ce asteapta pe Domnul vor mosteni pamantul. Si inca putin si nu va mai fi pacatosul si vei cauta locul lui si nu-l vei afla.

Iar cei blanzi vor mosteni pamantul si se vor desfata de multimea pacii.

Pandi-va pacatosul pe cel drept si va scrasni asupra lui, cu dintii sai. Iar Domnul va rade de el, ca mai inainte vede ca va veni ziua lui. Mai bun este putinul celui drept, decat bogatia multa a pacatosilor.

Ca bratele pacatosilor se vor zdrobi, iar Domnul intareste pe cei drepti. Cunoaste Domnul caile celor fara prihana si mostenirea lor in veac va fi. Nu se vor rusina in vremea cea rea si in zilele de foamete se vor satura. Ca pacatosii vor pieri, iar vrajmasii Domnului, indata ce s-au marit si s-au inaltat, s-au stins, ca fumul au pierit. Ca, cei ce-L binecuvinteaza pe El, vor mosteni pamantul, iar cei ce-L blesteama pe El, de tot vor pieri.

De la Domnul pasii omului se indrepteaza si calea lui o va voi foarte. Cand va cadea, nu se va zdruncina, ca Domnul intareste mana lui. Tanar am fost si am imbatranit si n-am vazut pe cel drept parasit, nici semintia lui cerand paine; Fereste-te de rau si fa binele si vei trai in veacul veacului. Legea Dumnezeului sau in inima lui si nu se vor poticni pasii lui. Asteapta pe Domnul si pazeste calea Lui! Si te va invata pe tine, ca sa mostenesti pamantul; cand vor pieri pacatosii vei vedea" (Psalmul 36:1-40). Te rog, frate crestine, sa citesti tot Psalmul 36, caci eu am spicuit din el doar cateva Scripturi.

Si acum, multumind lui Dumnezeu, care prin providenta Sa ne-a adus si la aceasta mare sarbatoare a Nasterii Fiului Sau – Iisus Hristos – pentru mantuirea noastra si a lumii intregi, incheiem, in cantarea Troparului Nasterii Domnului, care incepe tezaurul de Colinde si care vesteste Lumina divina datatoare de viata, ce a rasarit intregii lumi, odata cu Nasterea lui Iisus, spulberand orice teama si frica, si care zice:

„Nasterea Ta, Hristoase, Dumnezeul nostru, rasarit-a lumii lumina cunostintei, ca intru dansa cei ce slujeau stelelor, de la Stea s-au invatat sa se inchine tie, Soarelui Dreptatii si sa te cunoasca pe Tine, Rasaritul cel de sus, Doamne, Marire tie".

Hristos Se Naste, Mariti-L! si Nasterea lui Hristos sa va fie de folos. Craciun fericit! Amin.

Cu binecuvantari duhovnicesti, al dvs. Parinte Aurel Sas

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page