Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Maestrul Gheorghe Zamfir, sarbatorit pe 31 mai, la Ateneul Român, în gala aniversara "Zamfir - 50 de ani pe scena"


Maestrul Gheorghe Zamfir va fi sarbatorit pe 31 mai, la Ateneul Roman, in cadrul galei aniversare "Zamfir - 50 de ani pe scena", eveniment in care ii vor fi alaturi renumiti artisti, potrivit site-ului artistului.
 Foto: (c) Cristian NISTOR/AGERPRES ARHIVA
Evenimentul va cuprinde expozitii, decernari de premii si distinctii, sesiune de autografe si momente cu invitati speciali, precum si spectacolul aniversar care va aduce pe scena Ateneului Roman 150 de artisti. Printre artistii invitati se vor afla violonistul Eugen Sarbu, Grigore Lese, Dan Puric, Nicolae Licaret, Dumitru Farcas, Stefan Popa-Popas, Stelu Enache, Bogdan Bradu, Vlad Mirita si altii.
In cadrul galei vor fi prezente atat pesonalitati artistice din tara si strainatate, cat si membri marcanti ai Academiei Romane si ai institutiilor statului, diplomati si oficialitati.
Cu o viata daruita muzicii universale, naiului, folclorului romanesc, naturii, animalelor si multor altor pasiuni ca scrisul si pictura, fac din maestrul Gheorghe Zamfir unul dintre cei mai remarcabili artisti ai planetei. Artistul este autor a peste 300 de lucrari in stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental si simfonic, a vandut peste 120 milioane de discuri pe toata planeta si are peste 160 de albume inregistrate si nenumarate distinctii si onoruri la nivel mondial.
Gala "Zamfir — 50 de ani pe scena" este deschisa publicului, iar biletele se pot achizitiona de pe www.myticket.ro, din reteaua de magazine Diverta, de la magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si de la casieria Salii Palatului.
Potrivit unui comunicat remis AGERPRES spectacolul programat pe 25 martie de CIADO Romania, la Sala Polivalenta din Bucuresti, a fost anulat de organizatori.
AGERPRES/(AS — autor: Petronius Craiu, editor: Mihai Simionescu)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page