Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

CHEMARE – APELAsociatiile si organizatiile civice si patriotice Romanesti: Uniunea Vatra Romaneasca, Asociatia Cultural-Patriotica "Avram Iancu”, ASTRA – Despartamantul Central Judetean Mures, Asociatia Cultul Eroilor "Stefan Gusa”, Fundatia Culturala "Vasile Netea”, Forumul Civic al Romanilor CovasnaHarghita-Mures, impreuna cu Asociatia Noua Dreapta, fac un apel calduros tuturor romanilor sa participe, miercuri, 19 martie 2014, intre orele 16:00 - 19.00,la statuia lui Avram Iancu, la mitingul aprobat de primarul municipiului Targu-Mures.
MITINGUL organizat de catre Uniunea Vatra Romaneasca, pentru a cere respectarea drepturilor istorice dobandite de poporul roman, cu sangele si jertfa inaintasilor nostri, pe glia sfanta stramoseasca, Transilvania.
In aceste momente de cumpana si provocari ale extremismului unguresc, aici, la noi acasa si impotriva natiunii romane, trebuie sa ne exprimam cu demnitate si sa solicitam ferm autoritatilor de decizie (Guvern, Presedintie, Parlament, Justitie), sa asigure, prin fapte si masuri de ordine, respectarea Constitutiei, a legilor tarii, a demnitatii noastre nationale si a valorilor perene ale Neamului Romanesc.
Frati romani si oameni buni, destinul Neamului Romanesc este in mare primejdie! Sa facem dovada ca existam, ca suntem majoritari si puternici!
Participantii prezenti la miting sunt rugati, in masura posibilitatilor, sa aduca cu ei steaguri tricolore sau alte insemne nationale.
In semn de solidaritate, romanii care nu au posibilitatea sa participe la miting sunt rugati sa arboreze Tricolorul la locuintele lor.
COMITETUL DIRECTOR AL FILIALEI MURES A UNIUNII VATRA ROMANEASCA

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page