Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Avem nevoie de semnatura ta! Romanii-americani cer Congresului SUA sa condamne invadarea Ucrainei de catre RusiaDragi prieteni,

Va multumim tuturor celor care ati semnat petitiile on-line pe care le-am initiat pana in acest moment. Scrisoarea catre Secretarul de Stat John Kerry, prin care-i ceream sa sprijine lupta anti-coruptie din Romania, a strans peste 10,000 de semnaturi si a avut rasunet pana foarte departe. Nu ne vom opri aici!

In perioada urmatoare vom lansa un website prin care dorim sa expunem cazurile de coruptie din Romania si sa dam oportunitatea romanilor sa isi faca vocea auzita in relatia cu alesii din Parlament si nu numai.
 
Pana la lansarea site-ului ne puteti urmari pe aceasta pagina pe Facebook:
https://www.facebook.com/CoalitiaRomanilor

Intre timp, recenta invazie a Ucrainei de catre Rusia a starnit preocupare in randul multora dintre noi. "Daca Ucraina e zdrobita in timp ce Occidentul e spectator, libertatea si securitatea Romaniei, Poloniei si tarilor baltice vor fi amenintate", a scris Zbigniew Brzezinski – fost consilier a lui Jimmy Carter - pentru Washington Post.

Ca si Ucraina, Romania este la granita dintre Vest si Est, cultural, social, economic. Ce se intampla langa Romania trebuie sa preocupe pe fiecare roman, indiferent unde s-ar afla. Protestele din Kiev au pornit pentru ca un grup de politicieni corupti au decis sa nu mai continue directia vestica, ci sa reintoarca tara spre est.

Pe data de 6 martie va avea loc in Congres, in cadrul  Comisiei de Politica Externa, o audiere pe marginea situatiei din Ucraina.

In acest context am pregatit o scrisoare Presedintelui Comisiei de Politica Externa din Congresul SUA, Congresmanul Ed Royce, prin care solicitam Congresului sa condamne in termeni categorici invazia Ucrainei de catre Rusia si sa-i ceara acesteia din urma sa-si retraga trupele din Ucraina.

Petitia poate fi semnata aici: http://www.petitionbuzz.com/petitions/stopukraineinvasion

Rugamintea noastra este urmatoarea:

1. Semnati petitia impreuna cu toti membrii familiei dumneavoastra. De retinut, fiecare semnatura necesita o adresa de email separata.

2. Dati share la link-ul petitiei pe Facebook, Twitter, LinkedIn si orice alt site de socializare folositi si invitati-va prietenii sa semneze aceasta scrisoare.

3. Trimiteti link-ul prin email TUTUROR prietenilor pe care-i aveti, indiferent de nationalitate, invitandu-i sa semneze aceasta scrisoare si sa-i dea share.

4. Daca sunteti in Statele Unite, contactati-va maine dimineata reprezentantul din Congress sa voteze pentru rezolutia care condamna invadarea Ucrainei.

Cei care reprezinta o comunitate, grup sau organizatie si doresc sa sustina acest demers, ii rog sa-mi scrie pe email la cterhes@gmail.com pentru a-i trece alaturi de ceilalti reprezentanti.

Va multumim pentru tot sprijinul.

Pr. Chris Terhes
Romanian Greek-Catholic Association
www.rogca.org
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page