Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Antonescu: USL nu s-a rupt pentru un om, fie el si de valoare


Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni seara, ca USL nu s-a rupt din cauza unui om, 'fie el si de valoare', referindu-se la prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis.
'USL nu s-a rupt pentru un om, fie el si un om de valoare. (...) Cand spun, insa, ca nu s-a rupt aceasta constructie (...) din cauza unui om, stiu ce spun. Sunt mult mai multe lucruri care intotdeauna se aduna, se acumuleaza si exista un capat. Ca pretextul, ca momentul, ca ilustrarea acestei situatii poate sa insemne cazul Iohannis sau altceva, e altceva. (...) Din punctul nostru de vedere, Klaus Iohannis nu a fost un pretext. Noi eram in dreptul nostru sa propunem orice membru al partidului. Va reamintesc ca domnul Ponta a declarat ca este o propunere foarte buna. Pretextul a fost din partea cealalta', a declarat Antonescu la Antena 3.
Liderul liberal a explicat ca PNL nu a luat decizia ruperii USL, ci a 'constatat-o'. 'Dar in momentul in care am vazut limpede ca niste oameni doresc sa transforme USL in PSD, ca doresc sa transforme un program, pe care noi l-am angajat in fata oamenilor, in opusul lui (...), in momentul in care nici macar nu ne-am mai putut propune niste membri in guvern, atunci am spus ca e mai corect si mai cinstit sa constatam ca partenerii nostri au luat-o intr-o alta directie, ca nu are rost sa pacalim lumea in continuare cu o iluzie, sa constatam ceea ce s-a intamplat si sa ne vedem de treaba. (...) Nu am luat noi decizia rupturii. Noi am constatat-o corect si onest', a spus Antonescu. AGERPRES/(A- autor: Anamaria Toma, editor: Karina Olteanu)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page