Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Liga Studentilor Romani din Strainatate, Filiala SUA

Dorim sa va aducem la cunostinta existenta Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) si sa va invitam la lansarea Filialei LSRS-SUA, care va avea loc in data de 17 Aprilie 2010, orele 5:00 pm, la sediul Ambasadei Romaniei din Washington, DC.

LSRS ofera un cadru de organizare reprezentativ al studentimii romane din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai - ca reprezentanti de valoare ai Romaniei - si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii in tara dupa terminarea studiilor. LSRS se bucura de sprijinul Senatului Romaniei, a Ministerului de Externe precum si a Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Filiala LSRS-SUA are rolul de a reprezenta studentii si absolventii romani ai institutiilor de invatamant de pe teritoriul SUA. Ne propunem organizarea de activitati relevante pentru aceasta elita a intelectualitatii romanesti, punand accent pe mentinerea legaturilor cu tara, pastrarea obiceiurilor si traditiilor romanesti, stimularea integrarii si a reusitelor academice in sistemul de invatamant din SUA.

Evenimentul din 17 Aprilie 2010 va reuni membri LSRS, reprezentanti ai statului roman, ai asociatiilor studentesti, profesionale si ale diasporei romane, presa, membri marcanti ai mediilor academic, politic, diplomatic si de afaceri de pe teritoriul SUA. Va rugam sa ne confirmati participarea dumneavoastra atat in calitate de invitat, cat si in calitate de reprezentant al ziarului Clipa pana la data de 17 Martie 2010.

Va multumim,

In numele echipei LSRS-SUA,

Lavinia Preda

Coordonator Adjunct LSRS-SUA

Liga Studentilor Romani din Strainatate

www.lsrs.ro

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page