Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cel mai mare parc acvatic din România va fi deschis pe 14 august, în vestul Capitalei


Bucuresti, 13 aug /Agerpres/ - Compania Magic World Developments va deschide pe 14 august, in vestul Capitalei, parcul acvatic 'La Plaja', care face parte din cel mai mare complex de agrement din Romania - Divertiland Multi Entertainment Park.
Parcul acvatic, prezentat joi seara reprezentantilor mass-media, este situat la 13 km de centrul Bucurestiului, in localitatea Chiajna, pe o strada adiacenta autostrazii Bucuresti-Pitesti, si are o capacitate de 7.000 de vizitatori zilnic.
Printre atractiile parcului se numara prima piscina cu valuri din Bucuresti - 'Monsoon Lagoon', care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite forme si marimi, si 27 de tobogane pentru amatorii de senzatii tari - toboganele multibanda Geronimo, cele de cadere libera Wahoo si banzai, roboganul de viteza Yihaa, iar pentru cei mai curajosi Boomerango si Super Bowl.
Parcul este parcurs de o piscina inelara, cu o lungime de peste 500 m, denumita raul lenes Wakkatoja, care are in centru Cetatea Ploii construita pe mai multe niveluri si echipata cu 70 de elemente de joaca, un adevarat labirint al distractiei pentru cei mici si nu numai.
Vizitatorii parcului acvatic vor dispune de asemenea de o zona de 3.000 mp de plaja, restaurante, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zona pentru petreceri, terenuri de volei de plaja, 20 de foisoare private.
Divertiland functioneaza in sistem cashless/cardless, pe baza de bratari RFID, un sistem foarte popular in marile parcuri de distractii din lume, care permite efectuarea rapida si sigura a tranzactiilor, monitorizarea contului clientului si incarcarea cu bani a contului in punctele special amenajate.
Potrivit lui Alejandro Poulakis, administratorul si investitorul de la Divertiland, parcul La Plaja se intinde pe o suprafata de circa 30 de hectare, terenul fiind achizitionat pe parcele in perioada
2005-2007. Pe langa parcul acvatic, pana in anul 2015 vor fi deschise si un parc de distractii Adventure Park si centrul de divertisment familial Oasis Fun Center, precum si un club sport&wellness.
Parcul de distractii va fi construit in imediata apropiere a parcului acvatic si se va intinde pe o suprafata de 42.000 mp.
Programul parcului acvatic este de la ora 9.00 la ora 22.00, iar pretul de intrare variaza inter 40 si 70 de lei. La dispozitia vizitatorilor sunt puse gratuit parcare privata si securizata, vestiare, sezlonguri si umbrele.
Compania Magic World Developments a fost infiintata de familia de investitori Constantino, ai carei membri sunt originari din Venezuela. Grupul de investitori finanteaza si dezvolta proiecte imobiliare in diverse sectoare in state precum Venezuela, Puerto Rico, Bulgaria, Romania si Grecia.AGERPRES
ID: 2756684; Data: 2012-08-13 17:42:21; Redactori: suz/suz

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page