Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Romulus Popescu a fost numit reprezentantul Cciro Italia la MilanoReprezentanta Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in Italia (Cciro Italia) si-a desemnat reprezentantul la Milano. Romulus Popescu, presedintele istoric al Asociatiei Romanilor in Italia (Milano), a fost desemnat presedinte al Cciro Milano-Lombardia, fiind al doilea reprezentant regional al Camerei, dupa cel din Torino. Evenimentul a avut loc vineri, 14 februarie, la standul Romaniei de la Bursa Internationala de Turism (BIT) de la Milano.
Numirea a fost hotarata de Consiliului Director inaintea organizarii celui de-al VII-lea Forum economic Romania-Italia, care va fi organizat la Milano la sfarsitul lunii martie.
“Romulus Popescu este persoana cea mai potrivita pentru aceasta functie: experienta de presedinte al Asociatiei romanilor in Italia - Milano  si experienta profesionala a domniei sale, seriozitatea si verticalitatea de care a dat dovada prin activitatea desfasurata in interesul Romaniei, ne-au convins sa facem aceasta numire”, a declarat presedintele Cciro Italia, Eugen Terteleac. Numirea a fost facuta in prezenta consulului general al Romaniei de la Milano, George Gabriel Bologan, si a sefului biroului de promovare turistica a Romaniei in Italia, Ioana Ciutre Podosu.   
In acest an, Romania s-a prezentat cu un stand de exceptie la BIT Milano. Vizitatorii targului au fost placut impresionati de calitatea standului romanesc - cu ecrane gigant care au proiectat pe tot parcursul celor doua zile de targ imagini si spoturi cu frumusetile tarii si ofertele turismului romanesc. Vizitatorii au primit informatii despre sejururi la mare/munte, despre turismul medical si transport aerian.
Printre companiile prezentate la standul Romaniei s-a aflat si compania aeriana TEN AIRWAYS, companie reprezentata de Cciro Italia, prin intermediul presedintelui Eugen Terteleac. Compania va intra in curand pe piata italiana, cu mai multe zboruri spre Bacau, Bucuresti si Timisoara.

Comunicare Reprezentanta Cciro Italia

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page