Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

COMUNICAT DE PRESA


Biroul Parlamentar Sorin Iliesiu – senator PNL de Sibiu
- 11 februarie 2014 -

 
Domnul senator PNL de Sibiu Sorin Iliesiu a participat aseara la emisiunea de dezbatere politica “Aktualitatea B1” moderata de jurnalistul Andrei Badin, difuzata intre orele 19 si orele 20 de postul de televiziune B1 TV.
Alaturi de domnul senator Iliesiu, la emisiune au participat domnii deputati Florentin Gust (PSD) si Cezar Preda (PDL), domnul Marian Preda - presedintele Fundatiei Miscarea Populara, domnul Ion Cristoiu - editorialist al ziarului “Evenimentul Zilei” (prin telefon) si domnul Crin Antonescu - presedinte al Senatului Romaniei si presedinte al PNL (prin telefon).
Referitor la opinia analistului politic Ion Cristoiu ca domnul vicepresedinte al PNL Klaus Iohannis “nu poate fi dimineata ministru de Interne si dupa-masa vice-premier cu Finantele”, domnul senator Sorin Iliesiu a facut urmatorul comentariu: “Eu sunt senator PNL de Sibiu. Il cunosc foarte bine pe domnul Iohannis. Domnul Iohannis se afla acum la cel de-al patrulea mandat de primar al Sibiului. Are in spate 14 ani de activitate de manageriat, de administrator. Deci a administrat Sibiul atat de mult timp, inclusiv a coordonat resursele financiare ale Sibiului. si nu sunt de neglijat resursele financiare coordonate excelent cu ocazia perioadei cand Sibiu a fost Capitala Culturala Europeana, de fapt singurul oras din Romania in aceasta ipostaza! Deci domnul Iohannis are o experienta de a coordona Finantele cu succes! ...Pentru ca putem sa mergem la Sibiu sa ne uitam ce-a facut. si fara bani nu se face nimic! si fara cheltuirea corecta a banilor nu se face nimic! Deci domnul Iohannis nu s-ar implica daca nu s-ar simti in stare....” (transcriere incepand de la minutul 10.54 al emisiunii)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page