Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ACTIVISTE pro avort avand pe spate pictata o CRUCE INTOARSA aruncand cu chiloti in arhiepiscopul de Madrid


Judeca pomul dupa roadele sale. Revolutia mondiala a inceput acum 200 de ani cu revolta burghezilor pentru privilegii, a continuat cu asa-zisa revolta a natiunilor pentru dreptul la auto-determinare, desi in ce priveste unele popoare mici, ca romanii, bulgarii, albanezii, chiar nu inteleg de ce si-au dorit asta caci nici acum nu sunt capabili sa-si determine destinul si toate la un loc si-au vandut astazi acest drept unui imperiu european mai mare decat cele care l-au precedat, dar ateu spre deosebire de habsurgii catolici si tarii ortodocsi, a continuat mai tarziu cu revolta proletarilor comunisti suparati pe capra vecinului burghez, adica tocmai impotriva celor ce au initiat revolutia mai devreme si am ajuns astazi la revolta poponarilor pentru dreptul de a infia copii si a curvelor pentru dreptul de a avorta copii. Minunat.
Desi aparent aceste revolte au o justificare este evident cum revolutia in sine este un fenomen degradant pentru fiinta umana.
Iertarea innobileaza in timp ce revolta, ura, te schimonoseste.
Pentru ca nimic nu este intamplator toti acesti schimonositi au un dusman comun: Dumnezeu. Acum 200 de ani gloatele spargeau cu ciocanul statuile sfintilor de pe bisericile din Franta. Comunistii au omorat preotii, au inchis bisericile iar astazi, sub legislatia favorabila lor, acesti activisti pentru drepturile minoritatilor profaneaza biserici si ataca preoti. Totuti, toti acestia mai au un punct comun. Toti au fost sau sunt satanisti.

Pentagrama revolutiei italiene, aceeasi cu steaua rosie comunista si stelele de pe steagul UE sau SUA, crucea cu bratele rupte, semnul anarhistilor si a celor ce promovau pacea in anii 60, crucea intoarsa, capul de tap sau cifra 666 desenate pe pielea activistelor FEMEN de astazi, sunt toate simboluri ale aceluiasi demon. Prost sa fii sa mai gasesti justificari acestui fenomen ce a cuprins omenirea de 200 de ani.

P.S. Interesant este ca taranul, oricat de sarac ar fi fost nu a participat niciodata la revolutie. El de ce nu se revolta, de ce nu-si deseneaza stele si cruci rupte pe sapa, ba dimpotriva, este chiar contrarevolutionar ? Pentru ca este protejat de legaturile sale puternice, cu traditia, cu familia sa si cu Biserica.
De aceea se si lupta demonii revolutiei globale (adica politicienii) sa distruga atat satul si Biserica cat si familia, promovand marile exploatatii agricole in defavoarea asa-zisei agriculturi de subzistenta, adica a celei ce da omului libertate.

Cristian Vantu, 40 ani, medic (locuieste la Tg.Mures dar este angajatul unui spital din Londra - face naveta), casatorit ; pasionat de teologie si filozofie.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page